Hvordan vite om taket ditt kan støtte en kortstokk

March 13

Hvordan vite om taket ditt kan støtte en kortstokk

Noen tak kan være fint for å bygge en kortstokk og noen ikke så mye. Mye avhenger av alder og bygging standarder for taket, samt hvilken type kortstokk du vil bygge. Det primære spørsmålet er takets vektbærende belastning, som betyr hvor mange pounds per kvadratfot var det designet for å holde. Kaste for mye vekt på toppen av det, og du risikerer muligheten for en kollaps.

Stabilitet

Før du kaster bort et øyeblikk grublet hvilken type kortstokk du vil på taket ditt, er det helt avgjørende å etablere hva vekt-bærende kapasitet er. Du bør forvente at taket ditt må støtte minst 55 pounds per kvadratfot før du vurdere det, ifølge Decks.com. Nyere hus er bygget med høyere Last krav enn eldre. Du bør gjøre alt som er nødvendig å etablere hva taket ditt vil tolerere.

Bygge koder

Hvis du ikke har den fjerneste anelse av standarder som huset ble bygget, er lite forskning i orden. Hvis du vet hvilket selskap bygget huset og det er fortsatt i virksomhet, kall sitt kontor for informasjonen du trenger. Byggmester bør ha poster på filen. Ellers er det beste alternativet å starte på den lokale regjeringens bygningen kontoret. Det kan si de minstestandarder som tak ble bygget ved huset ble bygget.

Profesjonell konstruksjon

Uansett taket ditt vekt-bærende kapasitet er det tilrådelig å leie fagfolk til å bygge nye dekk, med mindre konstruksjon er din forte. Fiksing og triksing rundt på taket med et tillegg av denne størrelsen er ikke for helgen gjør-det-yourselfer. Det skal ikke være billig å legge en kortstokk til taket, men en konstruksjon selskapets bill er sannsynlig billigere enn reparasjon tak kollaps.

Betraktninger

Når du har funnet den bærende kapasiteten til taket, kan du begynne å vurdere muligheten av dekk støtter. Kanskje din original idé opprettet for mye ekstra vekt, men en mindre versjon ville være OK. Hvis ditt hjerte er absolutt satt på et tak dekk, men tallene ikke legge opp, kan du vurdere å bygge en forhøyet dekk knyttet til huset, med en ovenpå oppføring. Et siste punkt å huske på er at du bør vurdere tilstanden til taket materialer, fordi opprinnelige vektbærende belastningen kan ha forverret med alder av huset.