Hvordan vise eller lagre spor medaljer

May 19

Hvordan vise eller lagre spor medaljer

Tjene utmerkelser og medaljer er et tegn på prestasjon. Putting din medaljer på skjermen, som tjente sporet møter og hendelser, er en måte å vise frem din dedikasjon og hardt arbeid.

Instruksjoner

•Determine hvor mange spor medaljer du vil vise. Organisere medaljer etter type, og pass på å gruppere alle som på en kjede eller bånd og kan henges. gruppere løs medaljer i en separat haug, så de må bli vist annerledes enn de som kan henges på en vegg eller bord.

•Hang en kork-bord i et kjøkken, gangen eller office. Bruk en kork-bord som er trimmet i tre eller materiale som matchet resten av rommet. Maling trim hvis nødvendig å matche resten av rommets innredning. Bruk tegnestifter henge medaljer som er på bånd. Oppslag gjennom båndet og la medaljer å drapere ned over brettet. Pass på å bruke kraftige kroker for å henge hovedkortet for å tåle vekten av medaljer.

•Arrange løs medaljer i en skygge. Velg en bakgrunn stoff for boksen som er medaljer å gjøre medaljer skiller seg ut. For eksempel hvis flertallet av medaljer sølv i farge, bruke en svart stoff bakgrunn og svart innrammet skyggen boksen. Henge skyggen boksen på en primær vegg i huset.

•Drape medaljer over sengen innlegg, åpne skapdører og hjørner av veggen kunst. Dette vil tillate deg å legge medaljer til ulike steder i huset og har prisene spredt rundt. Dette alternativet fungerer best hvis du mangler veggplass henge korktavler eller skygge bokser.

•Bruk veggen kroker, veggmontert strøk stativer eller vesken kroker å henge medaljer fra. Rave kroker for å opprette en vegg visning for flere medaljer. Pass på å måle etter henger hver medalje for å sikre ytterligere krokene er langt nok unna henge medaljer for å ikke hindre visningen av hver enkelt.

•Lagre alle medaljer ikke blir plassert på skjermen i en boks med lokk. Pass på å bryte medaljer individuelt i myk klut for å unngå riper. Lagre boksen når dekket, på et tørt sted som under en seng, et loft eller i kjelleren har du en avfukteren kjører.