Hvordan virker et svømmebasseng Filter?

August 1

Hvordan virker et svømmebasseng Filter?

Hvordan virker et svømmebasseng Filter?

Et basseng har et avløp og skimmer boks som bringer vannet i bassenget filteret. Det er også tilbake uttak i veggene i bassenget der vannet renner tilbake i bassenget. For at bassenget filteret fungerer, må basseng pumpen først bli satt på enten manuelt, eller i de fleste tilfeller av en elektrisk timer. Filtrering svømmebasseng er en enkel prosess, men nødvendig for å unngå forurensning.

Eksterne deler av et basseng Filter

Bassenget pumpen trekker vannet i bassenget filteret gjennom boksen skimmer eller bassenget avløpet. Boksen skimmer inneholder en kurv som stopper store rusk fra inn bassenget filteret. Bassenget avløpet har en cap som gjør samme funksjon.

Filtrering av vannet

Når vannet når filtersystem, er det en annen kurv å fange store rusk fikk gjennom skimmer boksen eller avløp. Når du bruker filtere bassenget som har en kassett laget av tøy fiber, samler kassetten i små partikler av skitt og rusk. Vannet går deretter gjennom en kassett som inneholder klor tabletter, ytterligere desinfiserende vannet. Det blir så pumpet tilbake til bassenget gjennom tilbake ventilene.

Med filtere sand passerer vannet gjennom filteret rutenett som har et belegg av kiselgur som fanger alle skitt og rusk. Denne type filter kan eller kan ha ikke en klor utslipp enhet for ytterligere desinfiserende. Hvis ikke, lagt klor direkte til bassenget når pumpen er aktiv.

Rengjøring av et basseng Filter

Hver type filter trenger å bli renset innimellom. På en kassett filter, er kassetten fjernet og rengjøres med en slangen til skitt er fjernet. En sandfilter krever backwashing fjerne kiselgur fylt med skitt. Frisk kiselgur er deretter helles i boksen skimmer, som bringer det til filteret der den festes til rutenettet filter.