Hvordan virker et PH-Meter?

February 17

Hva er "pH?"

En pH-meter arbeider for å fortelle folk om stoffer rundt seg. PH er et begrep i kjemi brukes til å beskrive base eller sure konsentrasjon av en gitt løsning eller stoff. PH påvirker hver fasett av hverdagen---vår biologi, kjemi, økologi og selv vårt miljø. Stoffer med for lite eller dramatisk økt pH-verdier kan tillate bakterier å blomstre; sykdommen kan også spre denne måten. Denne effekten kan være omfattende, også. Havet, for eksempel dekker en stor del av jorden, og hvis pH kjemi er "off", livet kan dø. Dette er relevant fordi havet ikke kan fylle selv uten bestemte organismer i vannet. Hvis havet er negativt påvirket av opphøyet pH-verdier i miljøet, for eksempel er våre været sykluser berørt. En smitteeffekt oppstå ytterligere skade luft, drikkevann og selv vår evne til å dyrke mat.

PH skalaer

Siden pH er så viktig, må du måle det, og ulike typer pH meter finnes derfor. Alle bruker en grunnleggende skala for å avgjøre hva pH er "trygge" eller ikke, også. Enkel skalaer, brukt på å måle bassenget, for eksempel kjører ofte mellom 0 og 7; mer nøyaktig skala kan kjøre til 14. Hvis pH tall kjører på ekstreme ender av skala spektrum, kan betyr enten 0 eller 14, dette være et problem. De fleste normale pH kjører langs midten.

PH meter

En pH-meter er bare en enhet for å måle en potensiell rekke "atferd" i et stoff. Du er ikke virkelig måle den kjemiske sammensetningen, men heller en betingelse. En grunnleggende vitenskap klasse beskrivelse skulle som måler temperaturen i vannet, for eksempel. Du prøver ikke å se på hva gjør opp vannet, nødvendigvis, bare hva det gjør, eller hvordan det er å kommunisere med andre elementer rundt. Der fire typer pH-meter: portable, penn/tester, Borstemmaskin og innebygd. Bærbar pH-meter fungerer akkurat som en bil batteri tester. På slutten av en pH er meter en elektrode. Når denne elektrode kommer i kontakt med et stoff, genererer denne handlingen en liten elektrisk strøm som blir sendt i selve enheten. En penn/tester fungerer nesten som en pH stripe. Det er ikke så nøyaktig som bærbare pH-meter, og du må bruke dem på bare væsker, også. For økt nøyaktighet bruker fleste en Borstemmaskin pH-meter. Det i utgangspunktet ser ut akkurat som bærbare, men det er litt større, og har å være knyttet til en annen enhet, som en datamaskin, skal fungere. En in-line er den mest avanserte pH-meter; de er utstyrt med sendere. Denne enheten brukes vanligvis av forskere i ekstreme værforhold, som Arktis. Det ser ut som en vekkerklokke.