Hvordan virker et basseng Filter og pumpesystem?

August 20

Hvordan virker et basseng Filter og pumpesystem?

Hva er et Filter og Pump System

Bassenget, kan enten det er over bakken eller i bakken, gi deg mange år med glede. Det vil ta noe arbeid å holde det opererer med maksimal ytelse selv og vite hvordan systemet fungerer vil hjelper eieren å forstå hvordan å ta vare på den. Filter og pumpe systemet bassenget er det sirkulerer vannet og holder det rent. Uten dette systemet i stedet kan du ende med en grønn slimete rot på hendene. Pumpen går vannet gjennom filtrering systemet som feller rusk til du har tid til å fjerne den.

Typer Filter

Filtersystemer kan være litt forskjellig avhengig av hva brukes til å filtrere vannet. Den vanligste er sand, men det er også kassetten og kiselgur filtre. Sand filteret er normalt en beholder som er fylt med en spesiell karakter av sand. Som vannet går gjennom sand, sand fellene små partikler av skitt, oljer og alger. Som sand fyller med disse partiklene vil trykket avta fordi vannet har en vanskeligere tid å komme gjennom. På dette punktet må filteret backwashed. Backwashing filteret er prosessen med å snu strømmen og la det skitne vannet å avslutte systemet, enten ved at det å strømme inn på tunet, gaten eller i et avløpssystem. Når vannet ser rent, kan det settes tilbake i vanlig filtreringsmodus. Filtre arbeid på samme måte bortsett fra når kassetten blir skitne det må tas ut av beholderen og renset. Dette kan gjøres enkelt med en slange og en børste. Kassetten det så gjeninstallerer filteroperasjoner begynte igjen. Kassetter kan begynne å fray svekkes etter en stund og på dette punktet må erstattes med en ny. Kiselgur er faktisk de fossile exoskeletons av lille kiselalger. De er meget lille og bare en liten mengde kreves i systemet. Pelsen de interne rutenettene og kan felle partikler mindre enn noe annet system. De er backwashed det samme som sand filter.

Hvordan systemet fungerer

Pumper kan variere noen, men de fleste av en standardoperasjon. Et typisk system er drevet av en elektrisk motor som slår viftehjulene inne i pumpehuset. Disse viftehjulene kjøre vannet fra en rekke ulike avløp gjennom filteret. Skitt og debris er fanget i filteret og deretter vannet er skjøvet tilbake i bassenget. Rett foran pumpen er det en stor sil kurv. Dette er å fange løv og større rusk som kan tette og skade på pumpen. På toppen av pumpen er en trykkmåler som forteller deg når vannet har problemer med å få gjennom filtersystem. Hvis trykket sakker filtersystem må rengjøres. Ikke rengjøre filter i tide kan skade vannpumpe. Hvis luften er lov å komme inn i systemet, kan det forårsake pumpen å miste prime. Dette betyr at pumpen vil ikke lenger kunne flytte vann. Luften i systemet kan skyldes bassenger tap av vann fordampning eller mye bruk, eller det kan være en passende eller segl har forverret eller ikke er installert riktig. Alle disse tingene kan lett bli avhjulpet en rimelig del og en time av tid.