Hvordan vinter årlig nelliker

March 13

Hvordan vinter årlig nelliker

Nelliker, ofte kalt rosa i hagen, er kjent for sin hardførhet. Dette medlemmet av dianthus familien kan vokst fra frø, og sette utendørs, i sone 3 til 9. Den har en stor langvarig bloom, med en rik krydret duft. Planter sette opp en solid demme opp til 24 inches lang og blomster i sommermånedene. Nelliker kan behandles som en årlig og plantet årlig eller med riktig winterization, kan ofte holdes som en flerårig i stedet.

Instruksjoner

Klargjøring For vinteren

•Kontroller din nelliker er godt etablert før den første trusselen av frost. Dette kan gjøres ved nøye timing når du angir nelliker i jord utendørs. Nelliker plasseres i permanent utendørs plassering 2 måneder før den første trusselen av frost.

•Apply balansert general bekymre gjødsel til planter en gang i måneden. Hvis du er i et område med rik jord, eller hvis din har hatt din plante senger bedre, gjødsling i høst, før vinteren, og en gang i våren, etter vinteren kan være tilstrekkelig.

•Et carnation, soaking bakken rundt røttene dypt. Dette bør gjøres jevnlig i de siste ukene før bakken fryser. Opprettholde carnation blir vannet overflod i den siste delen av fall kan hjelpe det lider tørke tretthet vinteren når bakken er frosset, og fuktighet er mindre tilgjengelig.

•Deadhead anlegget, og fjerne eventuelle skadede løvverk før den første frosten faller. Dette kan bidra til å forhindre sykdom avl i vintermånedene.

•Dekk av carnation planter med en 2-tommers dyp lag mulch umiddelbart etter den første frosten. En tyngre mulch bør brukes i områder der kanin beite er viktig å beskytte bladverket fra å bli spist i vintermånedene.

•Fjern mulch våren når ny vekst vises. Forlate mulch over carnation for sent i vekstsesongen kan skade kronen.