Hvordan vet om isolasjon er skitne eller Moldy

December 5

Hvordan vet om isolasjon er skitne eller Moldy

Hvis du har et loft i huset som dekkes i ark med glassfiber isolasjon, så du lurer kanskje på hvordan å fortelle hvis din isolasjon er skitten eller moldy. Smuss- og mold kan følge glassfiber arkene. Skitt som kan knytte til din isolasjon inneholder støv, skitt fra uteluft som ikke filtrert godt og skitt fra aktiviteten i hjemmet ditt. Fuktighet kan føre til mugg å vokse på din glassfiber isolasjon.

Instruksjoner

•Sett på briller og en maske å dekke nesen og munnen. Disse elementene vil bidra til å beskytte dine øyne, nese og munn fra skadelige skitt, rusk og mold.

•Sett på en hodelykt og slå på lampen. Dette vil frigjøre hendene til å kontrollere din isolasjon. Hvis du ikke har en hodelykt, deretter aktivere en lommelykt.

•Plasser et forstørrelsesglass nær isolasjon å observere smusspartikler eller mold spredt som kan være forming på isolasjon-ark. Legg merke til brun, svart, grønn, rosa, oransje og gul partikler. Isolasjon ark er en farge som hvitt, som vil gjøre smuss og mold lett å oppdage. Noen misfarging av isolasjon arkene kan indikere tilstedeværelse av skitt, rusk eller mold.

•Unngå berøre partikler. Mugg og skitt kan lett irritere dine øyne, nese og hals. Hvis du føler at du må berøre overflaten, bruk et par plastikk hansker og kaste dem bort umiddelbart etter Inspisere isolasjon. Ta note av fuktighet, da dette kan føre til mugg å danne og spredt på din isolasjon.