Hvordan vet om en piloten lyser ut

September 17

Gasslekkasjer kan være en alvorlig trussel mot liv og eiendom spesielt når en kontrollampe går ut på en enhet, og det har ingen sikkerhetsventil å stenge gassforsyning. Følgende artikkel gir deg informasjon om hvordan du kan fortelle om en kontrollampe er ut på et apparat. Hvis du er i tvil eller hvis det er en veldig sterk lukt av gass; fjerne området og bruke naboens telefonen for å ringe 911.

Instruksjoner

•Kontroller apparatets knotter å se hvis de vil automatisk avgir gass og lys; Hvis de ikke lyset, så vet du at piloten lyset har gått og må du relight. En "råtne egg" lukt vanligvis følger en gasslekkasje, på grunn av en additiv i gass å gjøre folk oppmerksomme på det er en lekkasje, som gassen i seg selv ikke har en lukt.

Forsiktig krever at du først slå av sikkerhetsventil. Tillate noen rømte gass til spre og fjerne området umiddelbart. Hvis ingen av sikkerhetsventil ligger; ringe 911. Ikke lette en sigarett eller ringe noen samtidig som gassen vil antennes med en gnist av statisk elektrisitet.

•Return til området etter minst femten minutter å åpne den viktigste gassen ventil og relight apparatets indikatorlys. Når denne oppgaven er fullført, kan du teste hver brenner separat for å sikre apparatet fungerer.

Tips og advarsler

  • Mens gasslekkasjen er aktiv, ikke bruk telefonen, lys sigaretter eller selv gre håret som noen av disse handlingene kan forårsake en gnist av statisk elektrisitet eller åpen flamme kampen eller lysere vil antennes gassen.