Hvordan vet om en bakgård valnøtt treet er død

April 8

Hvordan vet om en bakgård valnøtt treet er død

Valnøtt trær er notorisk vanskelig, høye og lang levetid. Fra den ruvende svart valnøtt (Juglans nigra) til engelsk valnøtt (Juglans regia), kan disse trærne bli mer enn 100 fot og leve for mer enn 200 år, ifølge University of Minnesota forlengelsen. Men de er generelt tørke og skadedyr motstandsdyktig, det er noen ting som kan forårsake en valnøttreet å dø, inkludert omkransar i bagasjerommet barken, insekt borers, sopp, rot forstyrrelser og enkel alderdom.

Instruksjoner

•Notice treet fra år til år, og størrelsen på valnøtt avlingen. Noen år vil være svært produktive, etterfulgt av et år med få eller ingen nøtter hele. Det er vanlig. Hvis du har flere år for lav til ingen, kan treet være alvorlig nedgang.

•Se på valnøtt treet bud og produsere blader i midten av våren. Valnøtt blader bryte litt senere enn mange andre løvtrær og miste sine blader tidligere i høst. Om treet ikke blad, som er et tegn på at er noe veldig galt. Problemet kan være en sopp som heter tusen cankers sykdom, som forårsaker treet død i to til fem år. Den første symptomet er feil i deler av kalesjen til blad ut i våren.

•Look for peeling bark på stammen. Valnøtt bark er vanligvis raggete og grov, men hvis du kan trekke det bort med fingrene, treet er døende eller død. Hvis barken skrelles hele veien rundt stammen, er det definitivt død. Hvis treets cambium lag er utsatt, det kan ikke trekke vann og næringsstoffer fra sin rotsystem til kalesjen og treet dør.

•Kontroller den utsatte cambium under områder av skrelles bark. Hvis det er myk og fleksibel, kan du ha en sjanse til å redde treet ved å skjære vekk usunn bark og la såret gro.. Hvis det er tørt og grå, treet er død.

•Test fleksibilitet sidegreiner (Hvis du kan nå). Hvis de flex og bøye, er de i live. Hvis tips festes, er grenene død.