Hvordan vet jeg om Persimmons er moden?

January 15

Hvordan vet jeg om Persimmons er moden?

En persimmon treet (Diospyros spp.) fylt med frukt ser ganske dekorativ, spesielt når bladene slår farger og slippe unna, etterlot store, tomat-lignende fruktene dingler i grenene. Oransje til rødt frukter også fanger øyet av sultne fugler, som vil plukke eller punktere frukt å spise ute frø og kjøtt. Vite når å høste persimmons fra greinene hjelper unngå fuglen predasjon samt få tastiest, høy kvalitet fruktene.

Typer

I USA vokse to arter av persimmons i hager og frukthager. Den indianske eller vanlige persimmon (Diospyros virginiana) vokser i skogene i den østlige tredje av nasjonen og tåler kaldere vinter klima. Oriental eller japansk persimmons (D. kaki) er innfødt til Kina, men de vanlige persimmons selges i supermarkeder. Langt mer kultivarer av orientalske persimmons finnes, med mye variasjon i moden frukt farge, størrelse og kjøtt smaken. Å vite hvilke arter eller sorten av persimmon tree hjelper deg med å forstå fastslå når fruktene er moden og klar for innhøsting.

Modning forskjeller

Avhengig av sorten utvikle orientalske persimmon trær frukt som er naturlig snerpende eller ikke-snerpende. Snerpende varianter forblir heller terte til ripen svært sent høsten, og deretter har kjødet endelig oppnå utbredt sødme. Non-snerpende persimmons produsere mildere, søtere kjøtt mer konsekvent og mye tidligere i utvikling på treet. Amerikanske persimmons er astringent, og bli ikke veldig søt til midten av høsten når temperaturene holde heller kjølig og frost skjer.

Modenhet tester

Modenhet signaler varierer mellom persimmon treslag, og utelukkende stole på frukt farge er ikke en pålitelig test for når å høste. Frukt farge varierer blant trær frukt som utvikler uten frø er lysere i fargen sammenliknet moden frukt med frø. Det er derfor å vite tre sorten hjelper som du vet hva forventet moden frukt farge er, så det er ingen gjetter. Persimmons er harvest-klar når basert skifter fra firma/harddisk til litt myk. Frukt kan plukkes firma/harddisk i en tid når de er ventet å bli moden - basert på hudfarge - og tillatt å modnes og bløtgjøre litt på bordet før du spiser. Tar en frukt fra treet klippes og smake alltid hjelp måle du modenhet av alle frukt på et tre.

Høsting

Persimmons butikken også gang plukket fra treet så lenge de ikke opprettholde skade. Ikke rive eller trekke en frukt av treet. I stedet bruker en hånd pruners og nøye klipp frukten er stammer fra grenen. Forsiktig plassere høstet frukter i bøtte, som de kan blåmerke lett. Eldre, fast-skinned snerpende persimmons kan oppbevares i kjøleskap for opptil en måned, eller fryses for opp til seks måneder. Non-astringent frukter kan også oppbevares i kjøleskap, men vil fortsette å fremme mykere, mer dypt og raskere enn snerpende.

I markedet

I USA kommer persimmons inn i sesongen fra September til desember. En fast, lysere farger persimmon på et marked messe kan være mindre moden enn de med rikere oransje hud og en litt mykere stemning. Frukt allerede med en liten myk hud bør brukes før noen som er fastere. La fruktene sitter på telleren vil tillate dem å modnes og bløtgjøre litt for å spise en uke senere.