Hvordan vet jeg om min trykket Tank er dårlig?

June 2

Hvordan vet jeg om min trykket Tank er dårlig?

Trykk vanntanker brukes i bygninger og hus som har sine egne forsyninger av vann, som en brønn. For mange hus som er koblet opp til en kommunale kilde til vann, vanntrykk er gitt fra kilden og det er ikke behov for en pumpe. Hus som har off-rutenettet forsyninger må en vanntank for press for å opprettholde et tilsvarende nivå av trykket slik at vann vil bli utvist med kraft fra kraner, dusjhoder, oppvaskmaskin og andre enheter.

Trykket Tank typer

Den vanligste typen av luft trykksystem brukes i husholdningen vann systemer er kjent som blæren press tanker. I disse systemene bland vann og luft ikke. I stedet er de atskilt av en tynn, men tøff membran. På hver side av membranen er trykksatt deler av luft og vann. Som mer av vann pumpes inn i systemet, er luften tvunget inn i en liten plass, øker trykket og forårsaker membranen å skyve ned på vannet, også øke trykket. Denne trykksatt vann er tvunget tilbake i systemet når det er nødvendig. For noen systemer blæren pumpen er bare en komponent i en større pumpe mekanisme som gir vanntrykk, men det er vanligvis fortsatt bare trykket tank brukes i husholdningen.

Andre pumper inkluderer sentrifugalpumper og fortrengerpumper. Disse pumpene brukes ofte til mindre, mer spesifikke programmer, og har et mer komplekst system av bevegelige deler som gjør dem mindre populært for husholdning bruker.

Trykket Tank problemer

De første tegn at det kan være et problem med trykket tank er en gradvis reduksjon i trykk, eller en endring i pumpen sykluser. En av de viktigste jobbene av press pumpen er å ta noen av arbeidsmengden av pumpen. Hvis trykket tanken er sviktende, må pumpe sykle på og av flere ganger for å tvinge vannet gjennom. Du kan prøve rødme toalettet ser hvor mange sykluser det tar for å fylle, og bare lytte til pumpen mens dens arbeider (Hvis du vet hva pumpe hørtes ut som da var det sunt).

Før umiddelbart forutsatt et trykket tank problem, må du undersøke pumpe og rørsystemet eventuelle lekkasjer, siden lekkasjer er en mer sannsynlig årsak til press problemer. Tid er også en viktig faktor. Mange trykket tank systemer, spesielt blæren-baserte systemer, kjøre lite luft i intervaller, og trenger friske injeksjoner av luft for å holde fungerer. Blæren tanker kan også bære etter flere år og må erstattes, så det kan være tid til å bytte ut din gamle tank for en ny.