Hvordan vet jeg om min propan Tank lekkasjer?

October 1

Hvordan vet jeg om min propan Tank lekkasjer?

Propanflasker er praktisk beholdere bærbare drivstoff. Men bærbarhet deres gjør dem potensielt farlige fordi de er ansvarlig for å være slo rundt under transport. Bensinstasjon deltagere som fyller propanflasker er nødvendig for å utføre overfladisk sjekker at tankene de fyller er trygt. Du kan også sjekke selv å se om propan tank lekker. Hvis du er i tvil om sikkerheten sin, slutte å bruke og bringe tanken til et anlegg som resirkulerer gamle propanflasker, for eksempel en sveising stikkontakt eller en butikk leier som tungt utstyr. Du vil sannsynligvis måtte betale butikken for å ta din tank, men denne avgiften er en liten pris å betale for å bli kvitt en brennbar gasslekkasje.

Instruksjoner

•Kontroller din propan tank for bulker eller buler. Hvis du ser noen av disse, indikerer dette ikke nødvendigvis at tanken er lekker, men de er en årsak til bekymring og fortjener videre undersøkelser. Slutte å bruke tanken hvis du ser noen bulker eller buler og bringe den til en propan gjenvinne.

•Sniff rundt propan tank å se hvis du lukter en gasslukt. Propangass lukter litt som naturgass, selv om odor er litt skarpere. Hvis du lukter noe uvanlig, slutte å bruke tanken og bringe den til en lisensiert propan forhandler for reparasjon.

•Fyll en sprayflaske med en løsning av flytende såpe og vann. Bruk nok såpe for å lage bobler. Spray såpevann på alle propan tank sømmer og tilkoblinger. Undersøk områdene du har sprayet for å se om noen av dem aktivt produserer bobler. Hvis du ser bobler, deretter lekker propan tank. Avslutte bruken av tanken og bringe den til en lisensiert propan forhandler for reparasjon.