Hvordan vet jeg om min appelsintrær er død?

May 29

Hvordan vet jeg om min appelsintrær er død?

Appelsintrær er tropisk frukt planter som dyrkes i bakgården landskap samt i frukthager for kommersiell produksjon. De er ganske sykdom, selv om de er mer utsatt for dør i kaldere temperaturer. I USA, appelsintrær dyrkes hovedsakelig i Florida, men også vises i California, Arizona, Louisiana, Texas, Alabama, Mississippi og Georgia, ifølge Purdue University. Se etter noen identifisere tegn hvis du har appelsintrær som du tror er døde.

Instruksjoner

• Vent å undersøke treet til de varme sesongen månedene, siden dette er når noen vekst vises. Hvis du tror den oransje treet er død om vinteren, kan du fortsette å omsorg for det frem våren når du lettere kan avgjøre om det er virkelig døde.

•Look på lemmer av oransje treet og se om det har noen grønne blader. Hvis det ikke er noen grønne blader, er treet død. Men hvis du ser grønne blader – selv om de er sparsom, så oransje treet kan være syk, men det er ikke helt død.

•Examine ender grenene til små knopper som er ca 1/4 tommers lang. I løpet av våren bli disse knopper grønn mens de forbereder å åpne i blader. Hvis du ikke ser noen knopper, eller hvis knopper er svart eller brun, så oransje treet er død.

•Skjære av en av de mindre grenene - med en hånd så - cirka 1 tomme hvor den kommer fra oransje tømmerstokken. Undersøke interiør tre grenen du kutte for å se om det er gult eller hvitt og fuktig å ta. Dersom veden er brun, svart eller helt tørr, så er oransje treet død.

•Examine bakken under treet for mer enn én eller to knust lemmer og forgreiner. Når en appelsin tre begynner å dø, grenene tørke ut og de bryte enkelt.