Hvordan vet jeg om jeg har trippel glassruter?

September 7

Trippel-ruten windows har tre lag av glass og er sterkere og mer isolerende deretter dobbelt - eller enkeltrute windows. Avgjøre om du har triple-panelet Vinduer kan gjøres på en rekke ganske enkle måter.

Fargetonen eller fargetone

Hvis windows har en lys nyanse eller fargetone til dem når så på fra en bestemt vinkel, så er de mest sannsynlig trippel-panelet Vinduer, som lyset kommer gjennom tre rutene av glass som er stablet oppå hverandre vil refract på bestemte måter å gi den en subtil misfarging. Det er også en inert gass fanget rundt den midtre ruten av ruten indre og ytre gass som dette gjør vinduet enda sterkere og mer isolerende, men det litt påvirker hvordan lyset reiser gjennom.

Når glasset

Hvis du kan fjerne glass fra ditt vindu, sjekk for tre subtile kantene av hver ramme som har vært limt sammen. Dette vil fortelle deg hvis du har en tre-ruters vindu. Vinduet trippel-panelet er også mye tykkere deretter double-panelet, som åpenbart har en mer ruten knyttet til det, men har også inert gass eller væske i det å hjelpe den bedre isolere. Å trykke på disse vinduene vil gjøre en dypere lyd double-panelet windows du trykker på, så har en dobbel-vindusrute vinduet tilgjengelig for referanse.

Kondens

Prøv å lage kondens på glass vinduet du tester ut om det er dobbelt- eller trippel-ruten. Du kan gjøre dette ved å puste eller blåser varm fuktig luft på vinduet selv. Hvis kondens former og forblir, da er vinduet sannsynligvis single - eller double-panelet, i motsetning til trippel ruten som motstår kondens mer enn alle annet vindu på markedet. Dette er en god og enkel måte å teste hva slags vinduet du har hvis du ikke installerte det selv.