Hvordan vet jeg om jeg har termitter?

May 28

Termitter er parasitic insekter som bor i fuktig og råtnende tre. Termitter krever cellulose for ernæring, som finnes i tre. De ofte danne kolonier i bakken og forlatt hus falt trær, men også kan bli et pestilent problem i ditt hjem. Det er viktig å avgjøre om huset har en termitt infestation.

Kick ut hull

Kick ut holes er små hull som termitt oppretter i veggen panel, tak eller andre konstruksjoner. De er ca 1 mm i diameter og er boret av termitt av avføring og tre støv. Hvis du ser noen små hull i vegger eller tak hjemme, forsiktig trykk rundt hullet. Hvis støv eller pellets faller ut av hullet, kan så du ha en termitt infestation. Noen ganger en eller to kick ut hullene kan være et tegn på en alvorlig infestation for termitter, så ringer en exterminator er nødvendig.

Gjørme tunneler

I tillegg til tilstedeværelsen av kick ut hullene, kan det være synlig tunneler av ser ut gjørme i veggen panel av ditt hjem. Dette blir vanligvis klart når råtnet tre faller fra veggen utsette gjørme tunneler. Disse tunneler er ikke gjørme på alle. Faktisk, er de faktisk intrikate rør konstruert av termitter spytt og avføring blandet med støv og tre partikler. Disse gjørme tunneler inneholder egg og larver av termitter.

Maur og termitter

Noen ganger det ser ut som en termitt infestation, er virkelig en maur infestation eller omvendt. Vite forskjellen mellom bevinget maur og termitter er viktig i å beskytte ditt hjem fra en infisering. Bevinget maur er forskjellig fra termitter i at deres sklerotisert er slank i midten. En termitt magen taper ikke. Antenner for termitter er rett og maur har buet antenner. Andre forskjeller av maur og termitter er at termitter vingene er helt symmetrisk og maur vingene er ujevne i lengde. Termitter er vanligvis identifisert som små hvite flygende maur.