Hvordan vet jeg om flis er farlig?

June 9

Hvordan vet jeg om flis er farlig?

Flis brukes som gressmalingsklaffen og spredt over jorden, rundt planter. Som flis bryter ned, legge de næringsstoffer til jord. Brikkene kan også isolere jord og hindre ugress fra får i og tar rot. Flis selges i hage og hjem forbedring sentre, selv om enkelte samfunn tilbyr gratis poser av flis som har kommet fra lokale trær. Før bruk flis til ditt landskapsarbeid, kontrollerer du at de ikke inneholder noe farlig eller skadelig for plantene.

Instruksjoner

•Examine tre sjetonger for misfarging. Fange en håndfull av tre sjetonger og spre dem ut på en myk overflate. Farge på sjetongene bør være noe uniform, med små forskjeller, for eksempel flere nyanser av tan eller brun. Noen brikker med mørke flekker eller grønn deler kan være infisert med mold som kan spres til planter. Kaste seg.

•Look for gullig flekker vokser oppå din mulched anlegget senger. Dette er Slim mold og, selv om stygge, er ikke skadelig for plantene. Spredt berørte mulch med en sparkel eller scoop den og kaste den med din tunet avfall.

•Examine bagged mulch for insekter. Selv om svært sjeldne, kan termitter lever i mulch og spre seg til hagen din gjennom den. Store maur kolonier er mye mer vanlig. Se disse insekter helle ut 5 til 6 inches av mulch og undersøke mulch for insekt bevegelse. Forsegle posen og plassere den i direkte sollys for en uke å drepe eventuelle insekter.