Hvordan vet jeg om et toalett voksen Ring er dårlig?

March 10

Voksen ring på toalettet ditt skaper en forsegling som holder røyk fra siver inn i hjem og vann lekker på gulvet. Hvis voks ringen er dårlig, og problemet ikke er identifisert og riktig reparert, vannskader gulvet og subfloor, kan sammen med andre problemer, bli omfattende.

Hva skal se etter

Voksen ring er faktisk en myk felles mellom toalettet og en flens som kobles til strøm avløpet. De fleste avslørende symptomet på en skadet voksen ring er vann siver ut rundt foten av toalettet når enheten tømmes. En annen er fuktighet rundt foten av toalettet. Hvis toalettet er plassert på et høyt nivå av hjemmet, kan flekker eller en lekkasje være synlige under hvor toalettet er plassert.

Du kan også oppdage at toalettet kan bli lett rystet med merkbar bevegelse, eller du kan oppdage en stygg lukt kommer fra nær bunnen av kampen. Noen av disse kan peke til en skadet eller mislykkede voksen ring.

Hva annet å sjekk

Det er et par andre ting å sjekke før du tar en endelig beslutning som voksen ring må byttes. Fuktighet rundt toalettet kan også forårsakes av kondens drypper på gulvet fra bollen eller tank. Kontroller dette ved å kjøre deg rundt utsiden av toalettet, følelse for fuktighet.

Et lite hull i matingssystemer vannrøret, en lekk stengeventilen eller en løs tilknytning der matingssystemer møter tanken kan forårsake symptomer som ligner på de av en skadet voksen ring. Sjekk denne, og om nødvendig løse disse problemene før du fjerner toalettet for å erstatte ringen.

Endre voksen Ring

Når du har bestemt voks ringen er årsaken til problemer lukt eller lekkasje, sjekk for eventuelle skader flensen og avløp røret før du erstatter den gamle ringen med en ny. Flensen er der boltene som fester toalettet er plassert. Hvis det er hakk eller sprekker, vil det sannsynligvis må byttes. Dreneringsrør selv er vanligvis finnes i god stand, men det kan også ha en sprekk eller andre skader som kan være årsaken til lekkasjen. Dette kan kontrolleres når toalettet er fjernet.