Hvordan vet jeg min vann press Tank er dårlig?

October 23

En vanntank press på et godt eliminerer behovet for vannpumpe å sykle på hver gang du bruker vann. Siden den gjennomsnittlige pumpen bruker 150 prosent mer makt for å starte enn det gjør for å kjøre, sparer en riktig tilpasset trykket tank på strømregningen. Ved å redusere antall ganger pumpen går på og av hver dag, du forlenge levetid godt pumpe.

Visuell inspeksjon

Ta en kikk på trykket tank. Hvis det er vann på gulvet under den, må du kanskje en lekkasje. Hvis tanken er installert i en varm, fuktig området kan dette være kondens. Tørk tanken tørr med et håndkle og se etter noen drypper dannet på tanken. Rengjør alle rustflekker med en stålbørste og se etter lekkasje.

Trykktest

En trykket tank blir vannfylte når det mister sin lufttrykk. Luften i en tank pressurizes vannet og buffere strømmen fra pumpen. Hvis du har en tank som er utstyrt med en luften-blære, slå av strømmen på pumpen. Åpne en kran og la tanken å renne. Bruk en tire måling for å kontrollere trykket i tanken på luften stammen. Hvis oljetrykk lesing er 0, blæren inne din tank er sprukket og du bør erstatte tanken.

For å teste trykket på en tank uten en blære, slå av strømmen til brønnen. Ikke åpne noen kraner før du sjekke lufttrykket. Hvis du får en lesning av 0 eller hvis vannet kommer ut av luften stammen, tanken er vannfylte.

Plugget Tank

Det er sjelden at en tank supply linjen å bli plugget, skjer det. Vann med en høy mineral innhold eller en høy konsentrasjon av sediment kan begrense eller slå av vannstrømmen i akvariet. Hvis du riste tanken om det er tørt, gjøre det med forsiktighet. Gamle tilbehør kan bryte eller blir løs. Trykke tanken lett med håndtaket på en skrutrekker og lytte til en endring i tonehøyde som skulle tilsi en vannstanden er et tryggere alternativ.

Reparasjon

Når et problem oppstår, jo før du foretar reparasjon, jo bedre det blir for din pumpe motor og din strømregning. En lekker tank bør erstattes umiddelbart.

Bruke en luftkompressor eller sykkel pumpe til å øke lufttrykket inne akvariet til 28 pounds kan gjenopprette en vannfylte bladderless tank. Dette fungerer også som en midlertidig Fiks for en tank med en sprukket blæren. Hvis du bruker denne metoden må du lade din tank med luft med jevne mellomrom. Den komprimerte luften vil blande med vann og akvariet vil miste press over tid.

For en plugget tank, fjerne tanken og feilfri eller erstatte feed rørene og tank før retur brønnen til tjenesten.