Hvordan vet jeg hva slags bambus anlegget har jeg?

September 18

Hvordan vet jeg hva slags bambus anlegget har jeg?

Identifisere bestemte typer bambus planter kan være en utrolig vanskelig oppgave. Over 1000 ulike typer bambus dokumentert, og ofte kan du bare differensiere mellom bambus med et forstørrelsesglass. Til tross for denne utfordringen er det ikke vanskelig å begrense den grunnleggende typen bambus plante som du har. Videre spesifikasjon av din bambus type kan være utfordrende, men med noen besluttsomhet og riktig verktøy og ressurser du skal kunne identifisere anlegget.

Instruksjoner

•Observe vekstmønster av bambus anlegget. Hvis anlegget har en tendens til å vokse i tett clumps, er det en slags clumping bambus. Hvis den sprer seg i sine omkringliggende plass, er det en type kjører bambus.

• Merk veksten av bambus anlegget. Hvis din bambus vokser raskt, er det enten en type kjører bambus eller det er en tropisk clumper. Hvis den vokser svært sakte, er det en kald-klumper art.

•Bruk temperatur sonen kart til å bestemme din sone. Kjører bambus og kalde-klumper bambus kan vokse i sone 5 områder. Kald-klumper bambus vil ikke vokse i varmere områder. Kjører bambus kan vokse i mye varmere, tropiske soner også. Tropiske clumping bambus kan bare vokse i soner 8 og 9.

•Bruk en forstørrelsesglasset og bambus identifisering guidebok til ytterligere å angi hva slags bambus plante du har.