Hvordan vermikulitt bassenget bunnen

February 28

Hvordan vermikulitt bassenget bunnen

Vermikulitt brukes til å danne bunnen av vinyl fôr svømmebassenger, ifølge nettstedet av Schundler co, basseng entreprenør. En blanding av vermikulitt, sand og sement brukes med en sparkel til å lage en glatt bunn som vinyl duken er plassert over. Den glatte overflaten bidrar til å hindre skade rutefly og vil ikke forfalle.

Instruksjoner

•Excavate noen jord nødvendig for bassenget installasjon. Noen over bakken bassenger krever en utgravning for deep end, mens i bakken bassengene krever fullstendig utgraving. Kontroller at jorda igjen i utgravningen er godt pakket uten utstående stein eller trerøtter.

•Fyll tørr vermikulitt på jord og nivå til en tykkelse på ca 2 inches med en kommisjon. Opprette et jevnt lag av vermikulitt nederst hele pool. Vermikulitt kommer i 16-pund poser med ca 4 kubikkfot materiale.

•Våt vermikulitt til punktet materialet er svært fuktig. Bruk en sabotasje eller andre tunge, flat bunn verktøyet, for å drepe vermikulitt bassenget bunnen. Kontroller at det er ingen skarpe overflater eller ujevne overflater bassenget nederst som kan skade vinyl duken.

Tips og advarsler

  • Ifølge Schundler co, kan vermikulitt bassenget bunnen gjøres fast ved å blande en 94-pund bag av Portland sement med hver to poser med vermikulitt. Dette materialet er så troweled på plass for å opprette bassenget bunnen. Dette er en hard bunn anbefales for over bakken bassenger, men er langt mer arbeidskrevende enn andre metoder.
  • Vermikulitt er ikke alltid lagret av gjør det selv outlet butikker. Det gjenstår en stift på entreprenører og drivhus operasjoner. Et hus som skal bruke vermikulitt som en erstatning for sand i bunnen av en måtte slå til spesialitet butikker for forsyninger, ifølge vermikulitt Institute.