Hvordan velge vinduet behandlinger for leiligheter

March 30

Hvordan velge vinduet behandlinger for leiligheter

La ikke din leie hjem eller leilighet diktere din stil, spesielt når det gjelder bare windows. Her er hvordan å få kreative når du velger flyttbare vinduet behandlinger som vil forlate deg- og utleier - lykkelig.

Instruksjoner

•Få en etterligning av windows, inkludert målinger. Måle din Vinduer lengde bredde, tar hensyn til alle omkringliggende listverk, vinduskarmer eller selv radiatorer. Noter hvor langt taket er fra vinduet og eventuelle eksisterende blindene og plasseringen. Hva er rundt vinduet og størrelsen vil avgjøre hvor kreativ du kan få.

•Kontroller din lease eller ringe utleier å finne ut alternativer. Noen leiligheter lar deg henge vinduet behandling maskinvare som du lappen veggen før du reiser. Andre utleiere lar deg fjerne deres Lamellgardiner, uansett hvor stygg de er. For å unngå å miste innskuddet, er det best å vite hva du kan og ikke før du starter boring eller hamret inn i veggene.

•Decide på en stil. Er du tradisjonelle og foretrekker strømmer forheng, eller liker du for å holde ting moderne med vindu film? Nøkkelen her er å ta din ideelle stil og tenker på måter å gjøre vinduet behandling lett å henge, ikke-påtrengende (som betyr ingen tunge veggen anker!) og bærbar. Få inspirasjon online på blogger som ApartmentTherapy.com eller få ideer med hjemme design magasiner på din lokale bokhandel. "Domino" har regelmessig kreative løsninger for små mellomrom.

•Camouflage Lamellgardiner. For en rask gjør det selv helg prosjekt, kan du kjøpe flere ruller med mønstret kontakt papir og saks (craft saks med tunger eller zigzagged kanter legge en ekstra innfall). Mål og klipp kontakt papiret langs til du har flere biter å dekke én loddrett blind. Skrell og holde som nødvendig, dekker siden av blinde som ansikter innendørs når lukket. Velge å dekke dem alle, eller alternativ for å opprette band av striper. Når du flytter, bare skrelle kontakt papiret ut - ingen skade!

•Peel og stokk. Delvis gjennomsiktig Vindusdekor eller vindu film er en billig og rask løsning for leilighet windows. Dekorative vindu film kommer i en rekke farger og mønstre, fra moderne vindu film av 2Jane co til eller etset-glassmalerier lookalikes. Rull blinde helt opp og gi vinduet en grundig vask. La det tørke, så bruke vinduet filmen i henhold til instruksjonene. Du kan velge å bare dekke den nedre delen av vinduet for personvern, forlater den øvre halvparten klart.

•Bevegelsessensoren en spenning gardin stang i stedet for en veggmontert gardin stang. Unngå hull i veggene helt ved henging lett sheers på spenning stang. Spenning stenger kan noen ganger passer i vinduskarmen, gjør det en enklere løsning enn å kjøre en stang hele veien over en vindusveggen. Hvis du gjøre avgjøre å henge spenning stangen fra vegg til vegg, kjøpe eller sy nok sheers å kjøre lengden på veggen. Vinduet vises mye større; Plus, det er en flott måte å introdusere fargen til hvite vegger leiligheter.

Kjøp en sammenleggbar rom Skillelinje eller skjerm som vindu behandling om natten. Dagtid bretter eller vise det i et annet område i din leie og enkelt omorganisere natten for umiddelbar personvern og en dash av stil mot et nakent vindu.

•Lag en vann vinduet behandling av fôr vinduspostene i vinduet med høy, fargerike Glassbeholdere. Fylle dem med vann og dekorative rocks (for å holde dem stødig). Lys og varme filtrerer gjennom vinduet, å holde det kjølig i løpet av dagen og varme i løpet av natten.