Hvordan velge vinduet behandlinger for erke Windows

July 13

Hvordan velge vinduet behandlinger for erke Windows

Hvis du vil blokkere lyset eller få litt privatliv for buede windows, finnes det noen måter å velge vinduet behandlinger. En rekke alternativer finnes der du kan henge gardiner i buede vinduer uten helt skjuler arkitektur. Installere en gardin stang designet spesielt for en bue eller velge en normal stang som trekker øyet til buen.

Instruksjoner

•Hang en buet gardin stang i vinduet hvis det er smale og bare buet vindu i ditt hjem. Du kan henge en sunburst gardin, som har en knute nederst i midten og passer i den øvre delen av buen, eller henge løs gardiner som faller mot hele vinduet.

•Legg høyden til et knebøy, bredt buede ved henging draperi stang 12 til 18 inches over vinduet. Bruke gardiner som faller i gulvet å gjøre buet vinduet virke større. Plasser gardiner slik at innsiden av hver drapere er på siden av vinduet, og du ikke skjule buen.

•Hang en enkel gardin stang utenfor vinduet rett over buen, hvis du vil skjule buen. Heng inneholder gardiner fra stangen.

•Frame buen med stoff gardiner hvis inni den er dekorative--som farget eller etset glass. Fest stoffet til utsiden av kanten av buen med stick-on, krok og loop nedleggelser. Bruk ren stoffer for å la mest lys.

•Velg vinduet behandlinger som utfyller resten av innredningen din. Hvis rommet er innredet i nøytrale toner, gå med en vanlig behandling. Hvis rommet har blomstrende dekorasjoner, velger du flytende, løs vindu behandlinger.

•Match størrelsen på behandling til størrelsen på vinduet og størrelsen på alle dekorative molding rundt. For eksempel, hvis du har en bred kant på vinduet buet, Velg en full, samlet gardin henger i vinduet. Hvis molding er delikat, gå med en ren behandling.

•Determine hvor mye sollys vil la. Sheers og tynn nyanser lar mye som ikke fungerer hvis vinduet i et soverom. Hvis du vil beholde solen ute, velge en blackout skygge eller forheng som du kan trekke tett over vinduet før gå til sengs om kvelden.

•Apply vindu film hvis du ønsker å trekke oppmerksomheten til de arkitektoniske detaljene i vinduet samtidig gi deg selv litt privatliv. Kuttet vinduet filmen til størrelsen på glasset. Filmen er flyttbar, og det er en rekke designalternativer, fra ren frostet for imitasjon glassmalerier.