Hvordan velge utvendig huset lakkfarger

December 11

Hvordan velge utvendig huset lakkfarger

Velg en ny utvendig farge huset er en vanskelig og følelsesmessig opplevelse. Fargen er subjektive; hva du liker, kan partneren hate. Verre, din huseiere association kan forby visse farger i nabolaget ditt. I tillegg, er mange huseiere skremt av mylderet av fargevalg tilgjengelig til dem. Frykter du kan bli "hva var de tenking" huset på blokk-"sving til høyre i neon blå huset; Du kan ikke savner den." Men ved å ta din tid og se på flere fargekombinasjoner, vil du finne den perfekte fargen for huset ditt.

Instruksjoner

•Stasjon rundt nabolaget. Du finner den perfekte hus fargen på neste gate. Kjøre tilbake i tidlig om morgenen og sent på kvelden å se hvordan fargen endres i løpet av dagen. Hvis du fortsatt elsker fargen, stoppe og spørre hus hvilken farge han brukte. De fleste huseiere er glad for å dele. Hvis ingen er er hjemme eller du for sjenert til å be, ta et bilde av huset.

•Look på bøker, brosjyrer og online. Det er mange ressurser tilgjengelig hvis du leter etter en historisk korrekt maling farge. I tillegg tilbyr mange maling produsenter brosjyrer med en rekke historiske fargekombinasjoner.

•Gå til lokale maskinvaren eller oppussing lagre og samle en rekke maling chips. Hvis du elsker gul, men din huseiere association tillater ikke gul, se etter ulike nyanser av gult, som krem, butterscotch eller aprikos. Ta maling chips hjem og tape dem ved siden av døren, ved siden av trim. Hvis du endrer trim fargen, samle et utvalg av trim farger også. Se på dem for et par dager.

•Purchase quart store bokser med dine favoritt par farger på maskinvare eller oppussing lagre. Hvis du ikke er sikker på en farge, har ekspeditøren blande maling en nyanse lysere. Ta maling hjemmet og male et stort torg av hver farge ved siden av trim fargen. Leve med de store fargeflekker for minst en uke.

•Purchase en gallon eller to av din favoritt farge og male foran huset. Igjen, se på det i flere dager. Du kan innse at det er for lyse eller for mørke, eller at du hater det. Hvis du har en aktiv huseiere tilknytning, spør president og styremedlemmer Hvis fargen passer retningslinjene.

•Paint gjøres resten av huset når du har gjort den endelige avgjørelsen. Hvis du trenger å gjøre en rask beslutning på grunn av din huseiere forsikring eller å selge huset, Velg en lysere nyanse i farge familien du liker. Det er enklere å oppdatere senere hvis malingen er en lysere nyanse av din favoritt farge.

Tips og advarsler

  • Vurdere nabolaget. Hvis de er et hav av beige og din favoritt farge er lilla, kan du bruke en lysere eller dempet skyggen i stedet for en ren tone.
  • Hvis du ikke velger, rekruttere familie og venner for å velge en maling farge.
  • Maling er ofte lysere enn maling chip. Ikke rush for å male hele huset uten å se på en stor fargeprøve av farge først.