Hvordan velge tre for splittet Rail gjerde

January 23

Velge hvilke tre for din splittet rail gjerde er avhengig av tre ting: upfront kostnader, holdbarhet, og form og funksjon. Kombinert svaret på disse spørsmålene vil lede deg til beste tre bruke for din splittet rail gjerde.

Instruksjoner

•Delt rail er en større gruppe av tre gjerde kalt stolpe og rail typer. Første skritt er å bestemme at en splittet rail gjerde du. Tre stolpe og rail gjerde inkluderer innlegg og board, Appalachene, West Virginia stil, og fanget Rail gjerde blant andre. En splittet rail gjerde er unik fra andre skinnene deles faktisk. Historisk ble kiler og mauls brukt til å dele skinner. Noen selskaper fortsatt gi denne hånden deler tjenesten; men deles de fleste mekanisk. Det er denne deling som resulterer i at grovt hugget utseendet på splittet rail gjerde.

•Consider stilen på delt rail du ønsker. Splittet rail gjerde kan bygges i en rekke stiler. De to som er mest kjent er 2 eller 3 rail grensen gjerdet og stablet skinnen. Stablet skinnen er de sett i gamle slag felt og noen gårder. Det er mye kontakt mellom tre og bakken og holdbarhet (behandlet eller ikke) vil være en faktor. Det mer boligstrøk 2 eller 3 rail type gjerdet har innlegg som selvfølgelig er i bakken og skinner over bakken. Hvis du bor i et et område med små svingninger i temperatur og som har lav fuktighet, de fleste skogen vil fungere for deg. Men må de fleste av oss ta været i betraktning når de vurderer holdbarheten av gjerdet.

•Den valg av skogen for en splittet rail gjerde inkluderer poppel, Gran, sørlige gul furu, hemlock (for rails bare), locust (for innlegget bare), løvtre mikser og eik og sedertre. Fram til tidlig på 1900-tallet ble kastanjetre. Dette er normen for borgerkrigen slagmarker. Dessverre eliminert kastanjetreet lyset fra 1900-1908 dette treet fra sine mange innfødte områder i Nord-Amerika. Siden da er cedar den beste pick for splittet rail gjerde. Det har også den høyere upfront kostnader; imidlertid vil holdbarheten av gjerdet oppveie denne kostnaden. En annen vurdering, derfor er hvor lenge du skal eier eiendommen.

•Det er to primære valg i cedar for en splittet rail gjerde: nordlige hvite Cedar og Villvestfilm rød Cedar. Fordelene med disse to er så tett at søker en oppfatning av en over den andre ofte høres ut som mer av en 'hjem-torv' problemet. Talsmenn av Villvestfilm rød Cedar hevder det å være mer holdbar i fuktig og fuktig. Villvestfilm rød Cedar kommer fra primært våtrom som kaskader og er en av de høyeste rangerte utendørs woods av nordamerikanske byggherrer. Villvestfilm rød Cedar er også kjent for å vokse større i omkrets enn nordlige hvite sedertre. Dette resultatet er mer vanskelig hjerte tre.

•Cedar er holdbart for mer enn sin værbestandighet. Selv i skinner med mer enn 11' vil ikke bøye, deformere eller krympe. Dette betyr mindre tid på å løse gjerdet. Cedar produserer en naturlig ekstrakt som er giftig for sopp, og andre som frastøter insekter. Men den største faktoren i bestemte hvilke tre og selv hvilke cedar kommer ned til utseendet av den. Villvestfilm rød Cedar beholder lenge den pulserende rød brun fargen, til slutt aldring til til sølvfargede grå farge, selv med konserveringsmiddel (selv om det vil ta mye lengre tid å alder behandles). Nordlige hvite Cedar har skarpe utseendet på hvit tre og alderen til en litt mørkere grå enn motparten.

Tips og advarsler

  • Hvis du bestemmer deg på noen cedar, ikke sett innlegget i betong, cedar stolpe trenger å kunne tømme i grus.