Hvordan velge tre for Dresser skuffer

October 4

Hvordan å plukke tre for Dresser skuffer. Når du bygger en kommode, er plukke rett veden for skuffer viktig, fordi frontene av skuffer er synlige. De kan enten opprette en oppgave eller blanding i. Det er opp til deg å bestemme hva slags dekorere setningen du ønsker å gjøre.

Instruksjoner

•Decide på et budsjett. Hvis du velger et tydeligere tre, som furu, for tilfelle av dresser, kan du sette mer penger på dyrere tre, som bird's eye maple, krøllete maple, kirsebær, valnøtt og mer for dresser skuffer.

•Hold utformingen av kommoden i tankene når du plukker tre for dresser skuffer. Hvis kommoden er svært vanlig, bør du sannsynligvis vurdere tre med en mer subtil korn. Hvis utformingen er mer forseggjort, korn av skogen for dresser skuffer kan være omfattende også.

•Bevegelsessensoren en finish for kommoden. Dette er viktig, fordi hvis du skal male kommoden så du ikke vil se korn av skogen, kan du bruke kryssfiner for skuffer og ingen vil være klokere.

•Ta et stykke romanse mellom tre med deg til butikken for å velge riktig tre for dresser skuffer. Dette er spesielt nyttig hvis du skal være blande typer av tre samt kontrasterende korn.