Hvordan velge riktig størrelse på en gass ovn

February 16

Hvordan velge riktig størrelse på en gass ovn

Velge riktig størrelse gass ovn, avhenger av størrelsen på ditt hjem og hvor mye varme mister gjennom Vinduer, vegger, dører og tak. Hvis en ovn er for lite, vil det kjøre kontinuerlig for å holde tritt med etterspørselen. Hvis det er for stor, vil det slå på og av hele tiden, forkorte levetiden på Ovnens deler. Et HVAC kontraktør kan beregne den British Thermal enheter (BTUs) nødvendig å varme ditt hjem, men du kan også beregne riktig ovn størrelse selv.

Instruksjoner

•Finn gass ovn Effektivitetsprosent vurdering. Denne er plassert i manuelt og på etiketten som er festet til ovnen. Multiplisere denne prosentandelen med Ovnens BTU kapasitet, som også er oppført på etiketten. For eksempel hvis virkningsgrad er 90 prosent og ovnen er en 100.000 BTU enhet, er så din totale 90.000 BTU.

•Sammenligne BTU du har beregnet til listene tilgjengelige fra produsenten. De er en guide til hvor mange BTU må du varme antall rom i huset. Hvis nummeret du har beregnet er for lav, trenger du en litt større ovn. Hvis det er for høyt, må en mindre.

•Gå online å gjøre en mer spesifikk beregning som tar hensyn til gjennomsnittlig vinter temperatur, varme dager, størrelse og type av Vinduer og isolasjon på tak og vegger. Energy Star nettstedet har en online kalkulator som vil gi deg en nærmere anslå ovn papirstørrelsen, se avsnittet ressurser for en kobling som lar deg laste ned skjemaet.