Hvordan velge riktig Pool Pump

March 20

Hvordan velge riktig Pool Pump

En basseng pumpe sirkulerer vann gjennom et svømmebasseng, bidrar til å fjerne rusk og holde vannet rent. Pumpen trekker vann gjennom filteret for rengjøring og kan også distribuere kjemikalier i bassenget etter behov. Noen pumper fungerer også med basseng oppvarming for å holde vannet i ønsket temperatur. For å få mest mulig ut av basseng pumpe, velge en enhet som er riktig størrelse for bassenget, og som tilbyr funksjoner som best dekker dine behov.

Instruksjoner

•Calculate nødvendig infusjonshastigheten for din pumpe, målt i gallons per minutt (GPM). Beregne GPM ved å dele kapasiteten til bassenget (i gallons) antall ganger du vil at vannet endres (i timer) og dividere med 60. For eksempel krever en 24.000 gallon basseng som endres hver 8 timer en pumpe med en flow rate på 50 GPM eller høyere.

•Determine hodet flow pumpe. Hodet flyt representerer hvor langt vannet har å reise vertikalt som det blir pumpet inn og ut av bassenget. Alle over bakken bassenger og i bakken bassengene under 10 000 gallon krever en lav hode pumpe. I bakken bassengene mellom 10 000 og 20 000 gallon krever en medium-hode pumpe, mens bassenger over 20.000 galle og alle boblebad krever en høy-hode pumpe. De fleste produsenter kategorisere pumper som lav, middels eller høy-head, eller du kan bestemme nøyaktig hodet flyt kravene bruke diagrammet på webområdet Tropix bassenger.

•Velg riktig hestekrefter for basseng pumpe. Hestekrefter representerer styrken på pumpen motoren, og de fleste kjøperne har en tendens til å velge for høy hestekrefter karakteren, som kan kaste bort energi. Ifølge sparepærer krever mest private svømmebasseng mer enn 0,75 hestekrefter fra sine bassenget pumper. Svært store bassenger kan kreve en litt høyere hestekrefter vurdering, mens små bassenger kan få av med mindre.

•Review ulike hastighet alternativene for hver pumpemodell. Bassenget pumper kan være enkle eller doble hastigheten. Én hastighet pumper er enkel å bruke, men kan kaste bort energi. Ifølge Plaza bassenger, kan du kjøre pumpen på tregere av de to hastighetene for en lengre periode og spare penger på driftskostnader over tid. Lavere hastighet alternativer pleier også å være mindre støyende. Pumpen kan være aktivert for å øke hastigheten når du trenger å rense bassenget travelt.

•Sammenligne operativsystemer og kontroller. Bassenget pumper er ofte manuelt operert, noe som betyr at du må slå dem på og av vannet strømmer, som krever mer arbeid enn en pumpe på en tidtaker, som kan programmeres til å sykle på og av ved bestemte intervaller. Timer systemer kan også spare energi og redusere nytte regninger ved å holde pumpen av når den ikke trengs.

•Consider den fysiske størrelsen og Installasjonskrav for hver pumpe. Tenk på hvor du kan installere pumpen, og om pumpen må være holdt indoors eller beskyttet mot regn og andre elementer. Bruke tilgjengelig plass i hagen skur, og finne en pumpe som lett kan installeres uten store endringer eller forberedelser.