Hvordan velge riktig måleren metall låven taktekking

March 20

Hvordan velge riktig måleren metall låven taktekking

Sterk, slitesterkt, lett og brannbestandig, metall låven overbygg ofte varer 20-50 år. Tak av metall energieffektiv og kan gjenspeile så mye som 70 prosent av solens energi. Metallplater overbygg vanligvis består av et metall base med en lakk. Taktekkings måle Angir tykkelsen av metall. Måle nummeret øker som tykkelse reduseres. Selv om metall tak kommer i en rekke stiler og farger, brukes korrugerte galvanisert stål tradisjonelt til låven tak på grunn av lavere pris.

Instruksjoner

•Gather data om lokale klimaet. Finne gjennomsnittlig vindhastighet og typisk hvor mye snø om vinteren. Sjekk de fylke og lokale byggeforskrifter for taktekking informasjon. En hard eller vind klima kan kreve tykkere metall tak. Metall låven taktekking er vanligvis tilgjengelig i 26 og 29 gauge stiler. 26-gauge metall tak er.001 å.004 inches tykkere enn 29-gauge taktekking.

Kjøp 26-gauge overbygg hvis en stivere og mer lett å håndtere metal er ønsket. Tykkere metall har en lavere sjanse for får bulker under behandling og det er mindre sannsynlig at kanter og hjørner vil bøye. Skruer eller spiker med pakninger knytte metall tak til toppen av låven. 26-gauge taktekking tendens til å rive og spisser mindre enn tynnere metall når skruer eller spiker er satt inn.

•Purchase 29-gauge metall taktekking å spare penger. En 29-gauge metall er lysere enn 26-gauge tak av metall og ofte ikke like sterk eller holdbar. Undersøke belegg eller maling på metall taktekking. Ikke-belagt stål vil til slutt rust, men det har en lavere pris. Galvalume tak av metall har en aluminium-sink legering belegg for å motstå korrosjon og øke holdbarheten. Tak av metall har en rekke lakkfarger å utfylle låven fargen.

•Contact taktekking supply forhandlere å for tykkere metall tak. En 24-gauge eller lavere galvanisert stål er standard for bolig tak av metall, men kan ikke være nødvendig for barns. I områder med alvorlig vær og vind, kan 24-gauge metall tak være nyttig. Ark med tak av metall er produsert i 24 og 36 tommer bredder. Bølgepapp stål har vanligvis en U eller V klemme.

Tips og advarsler

  • Sammenligne garantier for tak av metall produkter å velge den mest attraktive utvalget.