Hvordan velge riktig luftkompressoren

June 29

Verktøyene kjøres på en luftkompressor kan gjøre hjemmet reparasjoner og hobbyer enkel og uanstrengt. Fagfolk som bruker luftkompressorer stole på deres effektivitet å spare tid og krefter. Air-drevet verktøy kan være miljømessig sensitive og fleksible. Med rekke luftkompressorer på markedet er det fornuftig å gjøre din forskning og vite hva du skal se å velge riktig luftkompressoren.

Instruksjoner

•Kontroller nødvendig vurderingene på verktøy før du starter søket etter en ny luftkompressor. De fleste verktøy krever en pounds per kvadrattomme, eller PSI, vurdering av minst 90. Flere PSI er bedre hvis du planlegger å legge mer til lageret som krever høyere karakterer.

•Look for luftkompressorer levere tre til fire kubikkfot per minutt (CFM) per 90 PSI. CFM måler volum av luft beveger seg gjennom kompressoren og er vanligvis forbundet med PSI å gi vurdering. Se etter en større CFM vurdering hvis du skal kjøre flere verktøyet samtidig av kompressoren.

•Consider hestekrefter (HP) av maskinen. Hestekrefter er vurdert på to nivåer - mengden strøm som brukes til å starte motoren og beløpet brukt under kjøring. Finne den kjørende hestekrefter i rangeringer på kompressoren som samsvarer med kravene til strømforsyning for verktøy. Karakteren 5 hk kjører er vanligvis tilstrekkelig for hjemmebruk.

•Finn en luftkompressor med en mindre tank og en større motor hvis du kjører verktøy kontinuerlig. De store tankene som holder mer enn 30 gallons av luften samtidig er best brukt for intermitterende elektroverktøy, mens mindre tanker, fra 20 til 22 gallon, fungerer best med større motorer.

•Determine hvordan du bruker luftkompressoren. Mindre kompressorer kan enkelt flyttes rundt et hjem eller jobb område, mens større enheter er mer stabil og krever en solid Monteringsområdet.

•Know der kompressoren skal brukes når du velger mellom elektrisk og gass-drevne maskiner. En er nødvendig å kjøre en elektrisk modell, men det er renere, mens en gass-drevet enhet er mer bærbar, men utgivelser gasser som ikke kan være riktig i vedlagte områder.

Tips og advarsler

  • Se etter en luftkompressor fra en pålitelig produsent som har vært i bransjen en stund. Sjekk vurderinger på Consumer Reports eller andre steder som Air Compressor ressurs.
  • Billig luftkompressorer er allment tilgjengelig, men de er ikke alltid den beste kjøpet. Billigere luftkompressorer er ment å være disponibel og erstattet etter ca 100 timers bruk.