Hvordan velge riktig Los Angeles-området å leve

April 18

Huset jakt? Los Angeles County er stor og tilbyr en rekke forskjellige nabolag og miljøer. Her er noen tips om hvordan å velge den som passer for deg.

Instruksjoner

De kaller det Lalaland for en grunn.

•Consider hvor mye du er forberedt på å bruke--leie og eiendom i Los Angeles er blant de høyeste i USA. Du kan finne deg selv betale mellom $800 og $5000 i måneden av! En god, grunnleggende tommelfingerregel å huske er at kostnadene ved leie er større for større komplekser og eiendom nær 101 motorveien eller stranden.

• Velg et sted hvor du føle deg trygg. Kriminalitet i Los Angeles har vært et problem for en stund. Det innebærer vanligvis rivaliserende gjenger, men sivile har vært involvert også. Forskning lokale kriminalitet statistikk i nabolag du leter. Los Angeles Police Department gir vanligvis denne informasjon på nettet. Det opprettholder også en blogg. Du kan også be om en rapport fra LAPD. Lister og beskrivelser av lokale sex lovbrytere er publisert online også.

•Stasjon rundt nabolag selv å få en følelse for området. Er det mange politifolk på patrulje? Finnes tegn du tvilsom vandre rundt på natten? Har de fleste av bygningene barer på Vinduer? Er politiet helikopter summende svært lav og skinnende lys ned hele tiden? Dette er alle varselsignaler nabolaget er sannsynligvis ikke det tryggeste. Hvis området du ser på synes å være trygge nok til å dekke dine fancy, sikre noen boligblokk som du planlegger å vurdere er helt sikre. For eksempel, krever en ideell leilighet en separat hovednøkkel eller tastaturet kode til å angi selve bygningen. Derimot å kontrollere alle private hus du er interessert i å se på har et gjerde eller ligger i et område som er på en nabolaget patrulje rute. Det er alltid et pluss til har gated parkeringsplassen også. Vær oppmerksom på at innbrudd og biltyveri kan og gjøre oppstår selv i den dyreste nabolag.

•Velg et urbant område hvis du er midt i handlingen, vil kunne gå til dagligvarebutikk (en sjelden prestasjon i LA), og tankene ikke den konstante lyden av busser zoome forbi soveromsvinduet ditt. Hvis du ikke tankene deler din morgen jogge rute med skattefunn av "Star Tour" grupper, vurdere Hollywood, West Hollywood og Santa Monica. For mer business-orientert distrikter, kan du prøve Culver City, Century City eller Miracle Mile. Ønsker å være rundt yngre voksne? Velge steder nær UCLA.

•Opt å leve i tettbygde strøk i Los Angeles County hvis du har et problem med støy eller hvis du ønsker for å leve i en privat hus. Mens Los Angeles pleier å ha mange blandet-sonen boligområder, betyr en gate kan justeres med leiligheter mens neste har mansions, mange områder er strengt lys-bolig. San Fernando Valley er et godt eksempel på dette. Prisen på boliger og leie Apartments tendens til å redusere den lengre bort du går fra store motorveier - som gjør byen støy.

•Consider din morgen pendle før du velger et hjem i Los Angeles. Trafikk er et stort problem i Los Angeles og offentlig transport er avhengig av området, ikke den mest effektivt. Hvis du skal bo i Los Angeles og arbeide i fylket også, kan din daglige pendle til arbeid variere noe mellom 10 minutter og to timer. Det er av denne grunn at mange mennesker velger for å leve i områder nær arbeidsplasser. Som arbeider i underholdningsindustrien, for eksempel foretrekker ofte San Fernando Valley fordi det er nær Burbank, der de fleste av de store film- og TV-studioene ligger.

•Velg områder med gode offentlige skoler for barn i skolealder. Noen skoler har hatt problemer med kriminalitet i siste, selv i såkalte "luksus" nabolag. Bydeler publisere ofte statistikk på deres lokale skoler online. Du kan også sjekke arkivet av lokale og nasjonale aviser for nyheter på siste hendelser på Los Angeles skoler.

Tips og advarsler

  • Finn ut om hjemmet du ønsker inkluderer privat parkering. Det staten ofte ikke så i oppføringen.
  • Være ikke redd for å spørre LA beboere hva de synes om lokalt for anbefalinger om skoler, realtors, boliglån lån offiserer, flytte selskaper, lokale dagligvarer eller noe du bør vurdere før du flytter. Folk er ofte mer enn gjerne være til hjelp i slike saker.
  • Uansett hvor du velger å leve, aldri gå alene om natten eller la barna gjøre det i Los Angeles, eller noen annen by for saks skyld. Det er bedre å være føre var..