Hvordan velge riktig Generator batteriene

April 3

Hvordan velge riktig Generator batteriene

Velge riktig generator batteriet for dine formål kan virke som en vanskelig oppgave. En generator som er for liten vil forlate deg uten strøm. Kjøpe en generator som er for stort vil kaste bort en betydelig sum penger. Den eneste måten å ta den riktige avgjørelsen er å analysere hvor du skal bruke generator, hvor du skal bruke det og hvor mye strøm du trenger. Når du svarer på disse spørsmålene, bør du kunne plukke rett generatoren.

Instruksjoner

•Determine hvis du trenger strøm "på farten" eller på ett sted. Hvis du trenger å bære en kilde til makt rundt med deg, er en bærbar generator det beste alternativet. Disse generatorene er ikke så kraftig som stasjonære generatorer, men de kan bli båret rundt og brukes omtrent hvor som helst. Du vil ofte finne bærbare generatorer på byggeplasser eller campingplasser. En stasjonær generator er et bedre valg hvis du trenger en strømkilde på ett sted.

•Calculate kraften du bruker for å bestemme størrelsen på generatoren må. Både bærbare og stasjonære generator batterier kommer i forskjellige størrelser og gir ulike elektrisk utganger. Legge til effekten av hver enhet som skal benytte generator batteriet makt. Knytter dette nummeret effekten resultatet av generatoren.

•Velg en generator som krever en drivstoff som er lett tilgjengelig. Alternativene vil være begrenset i enkelte situasjoner. For eksempel brukes propan generator batterier nesten utelukkende på RVs. store stasjonære generatorer kjøres ofte på diesel. Noen andre alternativer omfatter gass-drevne generatoren batterier (olje og naturgass) og vind-drevet generatorer.

•Finn en generator med automatisk spenningsregulering. Spenning toppene kan føre til permanent skade generator batteriet. En regulator vil hindre denne typen skader og hodepine av å kjøpe en annen generator batteri.