Hvordan velge riktig elektriske ledningen

May 17

En av de største dilemmaene når håndtere noen elektriske ledninger jobb er hvordan velge riktig elektriske ledningen. Elektrisk strøm skaper varme - jo større strømstyrken, jo større mengden varme. For lite av en wire størrelse og for mye varme kan forårsake isolasjon å smelte av ledningen. Varmen fra den elektriske gjeldende kjører gjennom en nakne wire øker sjansen for en elektrisk brann. Ledningen må være tabellstørrelsen strømstyrken som strømmer det og må være stor nok både til å bære strømstyrken og spre heten. Velge riktig ledningen for innendørs eller utendørs bruk er også viktig og bør vurderes.

Instruksjoner

•Determine hva slags krets installeres. Du kan installere en 110-volts eller en 220-volts krets. I tillegg kan det være en dedikert krets eller en undedicated krets. Et godt eksempel på en 110-volts krets ville være kretser som slår dine små apparater, lys, TV og vaskemaskin. I dette eksemplet vil også være en undedicated krets fordi flere elementer per krets kan drevet til enhver tid. Et eksempel på en 220-volts krets ville være krets som driver elektrisk tørketrommelen eller krets som driver den elektriske varmtvannsberederen. Disse er også eksempler på dedikert kretser, som bare én vare vil noensinne bli drevet på denne kretsen.

•Determine strømstyrken av kretsen du installerer. Et godt eksempel vil være en elektrisk vannvarmer; det krever en dedikert 220-volts krets er vurdert for 30 forsterkere per industristandarder. Denne informasjonen ligger en permanent plate festet til varmtvannsberederen.

•Bruk informasjon om typen og strømstyrke for å bestemme riktig elektriske ledningen. Elektrisk ledning størrelse er standard og må merkes i henhold til nasjonale elektrisk koden (NEC). Diagrammer tilgjengelig online på steder som www.cerrowire.com er basert på NEC standarder for USA. Diagrammene viser gauge ledningen og maksimal strømstyrke for at måleren av wire. Velg wire som er lik eller overstiger strømstyrken for din.

Eksempelvis ville de riktig tråden som trengs for en 30-amp, 220-volts krets fôring en vannvarmer være 10-3 NM kabel. En 220-volts krets trenger alltid fire ledninger: to varme ledninger, en nøytral og en. En 30-amp krets trenger en 10-gauge wire. En 110 krets alltid trenger tre ledninger: en varm, en nøytral og en. Din strømstyrke for beholdere vil alltid være 20 forsterkerne 110 krets.

•Velg ikke-metalliske (NM) kabel for innendørsbruk. NM kabel finnes vanligvis i bolig loft og vegger. Denne kabelen er konstruert med en ytre skorpe som omgir den dirigent, eller ledninger, inni. NM kabelen må ikke være omsluttet av elektriske kanal og kan bokstavelig talt legges ut over loftet med ingen sikkerhet bekymringer med mindre det er rotter. Rotter er kjent for å tygge gjennom NM-kabel, men det er sjelden.

•Velg underjordiske feed eller direkte begravelse (UF/DB) kabel for utendørs bruk. UF/DB kabel er vanligvis begravet under jorden. Ledere er innkapslet i en kraftig fleksibel plast som isolerer hver dirigent, rundt den i en vanntett isolasjon. UF-kabelen har ikke være encased i elektriske kanal. Men før begrave kabelen, må du sjekke med din lokale byggforskrifter å fastsette akseptabel begravelse. De fleste koder be deg om å begrave den 18 inches eller mer.

•Velg termoplastisk høy varme nylon (THHN) wire for ekstra bolig kabling. THHN er typen isolasjon som omgir kobberlederen og er samme dirigenten du finner innkapslet i NM-kabel og UF kabel. Hvis du velger å bruke den, må du kjøre THHN inne elektriske kanal. THHN anbefales også kort ledning går på 6 eller 8 inches og er ofte brukt for pigtails i elektriske boksene som huset ditt brytere, beholdere og lys.