Hvordan velge Potter & panner

April 27

Velge kokekar kan være en hyggelig opplevelse. Tross alt, kan til riktig valg, du bruke din gryter og panner i år. Kokekar kommer i flere former og størrelser og kan gjøres fra mange materialer. Derfor er det viktig å vite hva du skal se etter i kvalitet brikker. Denne artikkelen vil presentere en oversikt over kjøkkenet nødvendigheter og deretter forklare de store forskjellene i de tilgjengelige alternativene.

Instruksjoner

Kjøp vesentlige. For å komfortabelt oppnå grunnleggende matlaging, kjøkkenet ditt bør inneholde følgende: en 10 til 12 tommers skillet, en eller to kasseroller av forskjellige størrelser, en nederlandsk ovnen og en seks til åtte quart stockpot.

•Decide mellom ikke-stick eller rustfritt stål. Silikon er nyttig fordi belegget eliminerer behovet for mye smør eller sprøyting. Men du kan ikke bruke metall redskaper mens matlaging eller du vil lage riper i overflaten. Silikon pans kan ikke gå over en viss temperatur, og kan ikke sitte alene på en varm komfyr eller i en varm ovn. Rustfritt stål Kjøkkenartikler er holdbart, motstandsdyktig mot riper, svært motstandsdyktig mot varme og lite vedlikehold. Det er også oppvaskmaskin, mens ikke-stick ikke er vanligvis.

•Kontroller bunnen for kobber eller aluminium laget. Kobber og aluminium er utmerket varme ledere, men kan være vanskelig å jobbe med fordi de reagerer med visse matvarer. Som et resultat, er de ofte kombinert med mer slitesterk metaller å sikre matlaging letthet. Se etter kledd kokekar, en kombinasjon av metaller som gir et lag med kobber eller aluminium bånd mellom lag av rustfritt stål. Denne typen pan gir god oppvarming med en sterk, lett å rengjøre overflate.

•Consider håndtaket. En god hånd passer godt i hånden og blir varmebestandig. En varmebestandig håndtak betyr kokekar kan flytte fra stovetop til ovnen lett.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger å kjøpe en kokekar, være på utkikk etter kampanjer. Ofte, kan du motta én eller to bonus panner når du kjøper et sett.
  • Gryter og panner med tre håndtak er ikke oppvaskmaskin. Hvis du velger rustfritt stål, bruk ikke non-stick matlaging sjøsprøyt på overflaten. Spray kan lage en film på bunnen av kjelen og være svært vanskelig å rense.