Hvordan velge kvalitet persienner

September 11

Hvordan velge kvalitet persienner

Kvalitet persienner tilbyr et vakkert alternativ for interiørdesign som gir funksjonell fordeler, for eksempel personvern og lys kontroll. Kvalitet persienner karakteriseres av bildenes oppbygging, materialer og håndverk og tilbyr levetid når riktig installert. Når du velger de riktige persienner, vurdere flere ting som påvirker husholdningen, som tekstur, farge, bekvemmelighet og funksjon. Kvalitet persienner bør tilby visuell effekt som automatisk forbedrer en rommets atmosfære.

Instruksjoner

•Velg de viktigste funksjonene ved å bestemme kravene i rommet der nyanser vil henges. For eksempel kan du blackout nyanser for soverommet eller en media rom, mens kjøkken nyanser bør har en enkel å rengjøre overflaten. Også bestemme kravene for enkel bruk, installasjon, sikkerhet for små barn eller kjæledyr og renslighet.

•Bevegelsessensoren en passende farge som utfyller rommets innredning, stil og formål. For å illustrere, fargene virker bra for en studie, mens lyse, interessant toner inspirere kreativitet i et barns rom. Kvalitet persienner også kommer i en rekke utførelser som tre, bambus eller gress, som kan legge til tekstur eller forbedre et temarom.

•Velg nyanser som er en lyd finansielle investeringer. Avhengig av hvor du bor, hvor mye penger du bruker på nyanser og installasjonen bør være rimelig. For eksempel plantasjen skodder kan koste $1000 eller mer å installere og er ikke en klok alternativ for leiligheter. Videre Velg belegg som forårsaker minimal skade hvis du skal flytte snart eller at tilføre verdi til et hjem som du planlegger å selge.

•Contact et vindu behandling selskap for en konsultasjon. Flere selskaper, som neste dag Blinds eller The Home Depot, tilbyr privat konsultasjoner for å velge kvaliteten persienner. Konsulenten kan gi eksempler, målinger og estimert installasjon.

•Gå til et hjem forbedring eller vinduet dekker butikken å velge nyanser. Ta vinduet målinger, budsjett, materielle krav og spørsmål til salgsrepresentant. De fleste butikker gir detaljert informasjon eller hjelp med valg. Be om informasjon om retur for butikkens produkter.

Tips og advarsler

  • Kontroller at nyanser oppfyller kravene dine leiligheten eller hjemme foreningen for vindusbehandling.
  • Egendefinerte nyanser returneres ikke vanligvis til lager eller produsent, så sørg for at du er forpliktet til valget.