Hvordan velge Hickory nøtter

March 8

Hvordan velge Hickory nøtter

Når forfriskende høsten vind blåse sist av den varme luften unna, er det tid for å jakte på hickory nøtter. Et hickory tre kan gi mye mer enn en kjekk baldakin i et landskap; Her finner du en overflod høster av hickory nøtter dekker bakken under treet. Avfall ingen tid utvasking for disse lekre nøtter eller du kan miste dem alle til lokale ekornet befolkningen. Plukke hickory nøtter når de faller lett fra treet.

Instruksjoner

•Overvåk treet merke når hickory nøtter begynner å samle på bakken. Ofte nøtter vil være skjult av løv forsøpling bakken - du må søke etter nøtter i bladene.

Stå et sted under hickory treet og utvide en lang stang opp til grenene. Slå pole mot grenene å løsne nøtter og få dem til å falle til bakken. Fortsett til du ikke ser noen mer nøtter på grenene.

•Gather nøtter når de faller. Samle dem i bøtte.

•Sett mutterne på en flat overflate og fjerne den ytre skrog fra hickory nøtter ved sprengning dem nøye med en hammer eller plukke unna skrog med fingrene.

•Fyll bøtte med avkjøle vann og legge avskallede nøtter til vannet. Forkaste alle nøtter som flyter; Dette er dårligere nøtter. Lagre nøtter som synker.

•Trykk hver gjenværende hickory nøtter med hammeren å sprekk skallet. Fjern hickory nutmeats fra inne nøtter og spre dem ut i et lag på en grunne brett tørke. Tørr hickory nøtter på et varmt sted to til tre uker før de føler hard og sprø.

•Lagre nutmeats i lukket beholder ved romtemperatur for flere uker eller i fryseren på ubestemt tid.