Hvordan velge et basseng pumpe

April 17

Hvordan velge et basseng pumpe

En av de største beslutningene du gjør når du velger et basseng er om du ønsker en i bakken eller over bakken pool. Hver svømmebassenget har sin egen og stil. Dette er den største men ikke vanskeligste beslutningen; det vanskeligste er utvalg av basseng pumpe. Bassenget pumpen er enheten som kjører vannet inn i bassenget og holder vannet flytte. Velge riktig pumpen for utvalgsstørrelsen og behov er avgjørende for energieffektivitet.

Instruksjoner

•Calculate mengden vann bassenget holder og hvor mye av det du vil flytte. Når bassenget bygges, vil du motta en beregning av hvor mange galle inneholder.

•Determine bassenget er omsetning rate - hvor ofte du vil vannet sirkulerer av bassengområdet. Dele bassenget er vannet volum hvor mange timer du for omsetning. En omløpshastighet fire til seks timer anbefales, ifølge Pool Spa nettstedet. Del av galle på antall timer for omløpshastighet å bestemme din gallons per timepris. Dette er infusjonshastigheten du ønsker å oppnå.

•Kontroller produsentens flow rate og hodet rangeringer for pumpen du vurderer. Hodet er motstand mot strømmen av vann, opprettet av faktorer som friksjon i systemet. Det representerer bortkastet energi. Du må ta hensyn ikke bare interne hodet vurdering på pumpen selv, men hvor mye arbeid må gjøre for å overvinne motstand mot vannføring i hele systemet. Faktorer som påvirker pumpens virkningsgraden inkluderer høydeforskjell pumpen må overvinne og friksjon svinger og materialer i systemet av rør det må tvinge vannet gjennom. Avløp, filtre, varmeovner og skimmere bidrar betydelig til hodet.

•Kontroller totalleverandør bassenget design diagram for å matche hydraulisk profilen til pumpen du vurderer for pool du eier og rørene. Kontakt lokale bassenget leverandør eller produsenten for bassenget for et diagram.

•Velg minste pumpen mulig for størrelsen på bassenget, anbefaler webområdet sparepærer. En mindre pumpe vil koste mindre vedlikehold og pumping kostnader enn en stor pumpe som har mye hestekrefter.

•Velg en pumpe som har rustfritt stål eller messing skruene på pumpehjulet akselen eller en metallisk kropp for et basseng med en elektrolyse skriver systemet å redusere korrosjon og øke vann bånd.

•Purchase en to-trinns eller multi-Speed pumpe har du rør som er to inches eller større i diameter eller når du har et spa eller foss installert i bassenget.

Sette inn en moderne, høyeffektive pumpe vurdert på 1/2 hestekrefter når du har en og en halv tomme avløp eller mindre, råder svømmebasseng informasjon nettside.