Hvordan velge en vindmølle

June 2

Hvordan velge en vindmølle

Brukes til alt fra sliping korn å pumpe vann, har vindkraft vært brukt av mennesker siden 200 f.Kr. Med siste teknologiske fremskritt, har vindkraft også blitt en levedyktig fornybar energi alternativ for de som ønsker for å leve bærekraftig. Vindkraft er imidlertid ikke effektive bare alt: du trenger plass til å bygge, rikelig mengder vind og en høy nok strøm til å gjøre det økonomisk gjennomførbart. Så gjøre din forskning for høyre vindmøllen før du kjøper.

Instruksjoner

•Research gjennomsnittlig vindhastighet hastigheter for ditt lokale område med ressurser som vinden energi ressurs Atlas i USA (se link under ressurser).

•Test vindhastigheter for stedet av vindmøllen. Bruke optimalt med en nøyaktighet på minst 1% eller +/-0.2m/s for å måle vindhastighet. Ifølge American Wind Energy Association kreves et minimum årlig gjennomsnittlig vindhastighet på ca 10 mph. Hvis webområdet blir mindre enn det, du ville være bedre å velge en alternativ ikke-fornybar energi, som sol.

•Look over siste regninger å fastslå ditt hjem energibehov. Er du ventet en økning eller nedgang i energiforbruket i fremtiden? Er du sikte på å produsere deler av makt? Er du interessert i å selge energien tilbake til rutenettet? Etter å besvare disse spørsmålene, vil du ha en idé om hvor mye energi du ønsker å generere fra din vindmølle, noe som er viktig å velge riktig størrelse.

•Velg stil av turbin: loddrette akser (egg-beater stil) eller akse (propell-stil). Akse turbiner er langt mer vanlig på grunn av deres høyere effektivitet, skyldes delvis til deres høyere høyde. Deres ulemper inkludere visuell og støy. Loddrette akser modeller generelt stige ikke som høyt på himmelen, så kan harmonerer mer med miljøet og arbeide bedre nær bygninger hvor vinden flyt er hindret.

•Consider tilgjengelighet faktor på den spesifikke modellen du planlegger å kjøpe. Tilgjengelighet er et mål på tiden et kraftverk i tjeneste, og kan generere strøm (f.eks ikke ut for vedlikehold og reparasjoner).

•Think om hvordan du installerer turbinen. Det kan være mulig å installere det selv, men være sikker på at du har tid og ferdigheter nødvendig å sette enheten riktig. Hvis ansette en entreprenør, få henvisninger og shoppe rundt etter den beste prisen.

Tips og advarsler

  • Spørre om garantier (hvor lenge de varer og hva de dekker), og be om referanser fra tidligere kunder.
  • Se i regjeringen insentiver og skattekreditter før du kjøper.
  • Kontroller at lokale myndigheter gir vind turbin installasjoner der du bor. Siden turbiner kan være ganske store, begrenses installasjonen av zoning lover.