Hvordan velge en Stempelkompressorer så

September 19

En Stempelkompressorer så er ideell for å gjøre kutt på vertikale overflater eller vanskelige å nå steder. Brukte for nedriving, som kan innebære skjære gjennom gips, tre, gips eller metall, er en Stempelkompressorer så et kraftig verktøy for å fullføre en rekke oppgaver i hjemmet. Det er flere faktorer å ta i betraktning før du plukke en Stempelkompressorer så for neste prosjekt.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Besøk en lokal oppussing lagre. Hold en rekke modeller. Se etter modeller som er lette og har komfortable håndtak for hver hånd å gi deg størst kontroll under drift.

•Sammenligne motor forsterkerne. Motoren ampere en Stempelkompressorer så viser kraften og hastigheten av sagen. For rask og enkel saging gjennom tykke bjelker og heftig materialer, velger du en Stempelkompressorer så med 10 ampere strøm eller større. En lavere drevet Stempelkompressorer så er ideelt for grunnleggende skjære gjennom gips, rør, tre eller trim, men kan ikke være kraftig nok til å skjære gjennom bjelker og andre tykk materialer.

•Look for modeller med variabel hastighetskontroll for mest cutting fleksibilitet. Tregere hastigheter er ideelle for skjæring kurver eller gjennom metall. Raske hastigheter foretrekkes rett kutt. Stempelkompressorer sager med variabel hastighet lar deg bruke langsom og rask for å imøtekomme til materialet du kutte.

•Decide mellom en trådløs eller fast Stempelkompressorer så. En trådløs så er ideelle for steder der strøm er ikke tilgjengelig, men kan veie mer enn med ledning modeller lagt vekt batteripakken. Se etter modeller med 18V eller 24V for maksimal kraft og mer ytelse mellom oppladinger. Fast modeller tilbyr større makt og veier mindre enn trådløse modeller, men ledningen kan begrense manøvrerbarhet.

•For riving arbeid, se etter en Stempelkompressorer så med orbital handling. Orbital handlingen oppretter et mer aggressive kutt og øker hastighet. For finere arbeid, ville orbital handlingen ikke være et aktivum.

•Bevegelsessensoren en Stempelkompressorer så designet for enkel (verktøyfri) blad erstatning. En rekke blad er tilgjengelige for typen materiale du kutte. Rask og enkel blad er et verdifult kjennetegn.

•Sammenligne merker og produsentens garantier. Velg en klarert merkevare med sterk garanti.