Hvordan velge en rørlegger

May 3

Den beste tiden å velge en rørlegger er før du får en avløp krise. Dessverre, de fleste mennesker står overfor en krise har svært lite tid til forskning en rørlegger. Når toalettet fjærer en lekkasje eller kjelleren taket er våt fra en ødelagt pipe ovenpå, finne hjelp er viktig.

Instruksjoner

•Anrop et hus bekjentskap med mening du stoler. De fleste huseiere samtidig eller annen trenger å ansette en rørlegger og kan gi deg råd om med et godt omdømme.

•Prøv å kalle en byggmester eller entreprenør hvis du kjenner en. Entreprenører håndtere rørleggere ofte og har vanligvis velformet meninger om ulike lokale rørleggere, kvaliteten på arbeidet og konkurranseevnen til sine priser.

• Snakk med eiendomsmegling selgeren som representerte du da du kjøpte ditt hjem. Eiendomsmegling eksperter anbefaler ofte rørleggere og entreprenører til sine kunder. Fordi de fleste agenter vil holde deg som gjenta kunde, vil de gjerne anbefale en rørlegger for deg.

•Unngå forlate navn og telefon på en rørleggers telefonsvarer med mindre du ringer etter timer. Likeledes, være skeptisk hvis barn svar telefonen. Selv om anerkjente rørleggere fungerer ut av deres hjem i små lokalsamfunn og landlige områder de fleste rørleggere som har vært i bransjen en stund svare egne telefoner eller har en resepsjonist.

•Request den rørleggers lisensnummeret før du henger. Hvis du stemning nervøs for dette, fortelle ham at du skal slå kravet til ditt hus forsikring agent og at det er et krav.

•Spør for en pris før jobben starter. Mest anerkjente rørleggere vil gi deg et bud, eller minst estimert med en tak pris. Unntaket er når VVS problemet oppstår i en lukket veggen eller i taket. I så fall kan rørlegger være nølende til å sitere et fast bud til han ser omfanget av problemet. I denne situasjonen kan du be om en "verste scenario" pris.

•Consider den rørleggers service garanti før ansette ham. Hvis han ikke kan garantere arbeidet en akseptabel tidsperiode, bør det sende opp et rødt flagg. Med mindre du har svært gamle rør og inventar og må hjem omfattende avløp, tilbake en god rørlegger for å fikse en lekkasje eller et problem som var hans feil.

Tips og advarsler

  • Ta deg tid til å finne en rørlegger før en krise oppstår, hvis mulig.