Hvordan velge en Roofer

June 12

Et hjem for de fleste er den enkelt største investeringen av livet og reroofing er en av de costliest reparasjoner investeringene. Screening og velge en profesjonell anerkjente taktekking selskapet for jobben er viktig fordi det er mange selskaper som utfører shoddy arbeid. Det finnes en rekke måter man kan sikre kompetanse og unngå en taktekking mareritt.

Instruksjoner

•Spør en property manager på en stor lokal eiendomsmeglerfirma for henvisninger til taktekking selskaper. Ledere kan få topp selskaper som utfører kvalitet arbeid til rimelige priser. Få e-postadressen til flere eiendom ledere i ditt område og kontakte dem alle separat ber om elektrikere de bruker.

•Kontroller legitimasjonen for taktekking selskapet henvisninger du mottar med Better Business Bureau, myndighet i lyd forretningspraksis, å se hva slags resultater de har.

•Research taktekking selskapene nettet ved å skrive selskapet navn i en søkemotor. Se om det er informasjon publisert på Internett om selskapet. Se etter evalueringer og kommentar inndelinger på web-kataloger og blogger med relevant informasjon. Internett gir forbrukere muligheten til å gi tilbakemeldinger om selskaper så ta litt tid å gjøre noe online forskning.

•Speak til taktekking selskap representanter og bekrefte at de er fullt lisensiert bånd og forsikret. Få deres lisensnumre og bekrefter dem med riktig entreprenøren regulere kroppen i ditt område.

•Bevegelsessensoren en roofer som gir en skriftlig avtale med en estimert kostnad på forhånd. Kontroller at kontrakten detaljer bestemte arbeidet gjøres og er spesifiserte. Bekreft at taktekking selskapet ikke bruker underleverandører eller ulovlig fremmed, svarte markedet arbeidere. En roofer kunne ansette en banalisere underleverandør som shoddy arbeid.

•Få gratis anslag fra taktekking selskaper som passerer utvelgelsesprosedyren. Ikke Velg et selskap som kostnader for et estimat. Velg en taktekking selskapet som gir et estimat som faller midt spekter av alle estimater.

Tips og advarsler

  • Unngå å plukke elektrikere med de laveste eller høyeste bud og gå med et anslag i midten.