Hvordan velge en plassering for over bakken Pool

June 27

Over bakken pool er et basseng som er samlet og plassert på toppen av bakken. Over bakken bassengene er ment å være midlertidig strukturer som kan tas og sette opp et annet sted hvis ønsket. Når du velger en plassering for over bakken pool vurdere flere faktorer som levelness bakken, nærheten i vegetasjon og avstanden fra bassenget huset.

Instruksjoner

• Velg et sted som har den rette mengden skygge. En ideell pool innstilling vil ha et skyggefullt sted hvor du kan avkjøle deg når solen er verst. Hvis du liker vann varme, kan du unngå å plassere bassenget på et helt skyggefullt sted.

•Plasser bassenget nært huset hvis du har barn. Små barn bør ikke bruke bassenget unsupervised. Hvis du har grunnleggende-alderen barn kan du tillate dem å bruke bassenget når du ikke er der, tilbys du kan holde et tett øye med dem. I så fall sted bassenget nær nok til huset slik at du kan se dem fra et kjøkken eller stuen vinduet.

•Plasser bassenget på flat mark. For en over pool forbli stabile må bakken være så nivå som mulig. Trekk opp så mange steiner som mulig fra området du har valgt. Hvis grunnen ikke er helt nivå bruk en nivå for å måle det. Sett biter av jorden over området du har valgt til det er så nivå som du kan gjøre det. Dette vil unngå vann utslipp og et basseng som kan lene til side utilsiktet.

•Unngå å plassere bassenget i nærheten av de fleste typer trær hvis du kan. Trær mai skur forlater at utslippet i vannet, som kan gjøre rydde opp vanskelig. Bladene kan også tette avløp bassenget og rote hull i slimhinnen, som er vanskelig å reparere.

•Plasser bassenget ute av syne for naboer. Hvis nabolaget barn ser bassenget kan de bli fristet til å gå i det når du ikke hjem. Dette kan føre til utilsiktet drownings. Prøv å plassere bassenget hvor den kan sees fra gaten. Hvis du har ingen valg enn å plassere den hvor den er synlig, må du installere et gjerde rundt bassenget for å hindre uønskede besøkende.