Hvordan velge en moden søt vannmelon

April 27

Hvordan velge en moden søt vannmelon

For mange er en skarp, moden vannmelon frukt som illustrerer sommer. Vannmelon utvalg kan virke som en mystisk ritual fordi du ofte se potensielle kjøpere å trykke eller dunking vannmelon skall og lytte for lyd som signaliserer at bestemt vannmelon er det beste valget. I virkeligheten, kan du gjøre en rekke ting i stedet for å plukke ut de beste vannmelon for familien, ikke en som innebærer dunkende.

Instruksjoner

•Look for en fargerike vannmelon skall. Dette indikerer ofte vannmelon ikke vært fra oppdateringen for mange dager. Avhengig av vannmelon kan svor være en lys farge. For tradisjonell seeded vannmeloner indikerer en mørkegrønne fargen ofte melon's modenhet.

•Kontroller vannmelon er bakken spot. Dette er gulaktig eller oransje flekk på undersiden av melon som angir hvor lenge melon satt i feltet modning. Et grønt sted angir melon ikke modnes på vintreet og kanskje ikke så søt.

•Velg en symmetrisk vannmelon. Hvis skallet har en merkelig form, kan det indikere melon manglet vannet på et tidspunkt i sin voksende sesongen. Dette kan påvirke sin saftighet. Mens vannmelon skall kan ha noen riper av transitt ikke skadet sin smak, unngå meloner med store feil.

•Bevegelsessensoren opp individuelle vannmeloner av samme størrelse å sammenligne sine vekter. Tyngste melon skal ha de fleste juice. Vannmeloner er minst 92 prosent vann, så velg tyngste melon mulig for saftigste valg.

•Velg en vannmelon fra en unrefrigerated kasse i stedet for en nedkjølt har mer lycopene og karotenoid næringsstoffer tilgjengelig. Mens du kan kjøle melon når du klippe det, og før servering, når du klippe melon begynner næringsstoffer nivået å redusere.