Hvordan velge en Inground svømmebassenget

April 17

En inground svømmebassenget kan legge verdien til hjemmet ditt, og det kan også skape år minner for deg og din familie. Inground basseng krever at du forplikte seg til et større prosjekt, og du må velge en entreprenør og har et mannskap hjemme. Med andre ord, det er en stor beslutning, og når du bestemmer deg at du ønsker å legge en inground svømmebassenget til hjemmet ditt, må du ta til høyre trinnene å velge et basseng og et installasjonsprogram som passer dine behov.

Instruksjoner

•Kontroller et budsjett for inground svømmebassenget. Du bør vite hvor mye du har råd til og hvor mye du er villig til å bruke på dette prosjektet. Pass på at du ikke går over budsjettet. Velge en inground basseng er en spennende prosess, og det er lett å bli revet med statister. Men det er definitivt ikke verdt å gå i gjeld. Dele budsjettinformasjonen med selskapet eller bassenget installert du snakker med. Kontroller at de vet på forhånd hvor mye du kan bruke på nye inground svømmebassenget.

•Velg stilen du ønsker for din inground svømmebassenget. Din nye inground basseng vil enten være vinyl, glassfiber eller betong. Forskning koster involvert, fordeler og ulemper for hver stil. For eksempel en vinyl-stil har en tendens til å være det billigste alternativet, men det har ikke design mulighetene i betong og glassfiber. Stilene kan undersøkes online eller ved å spørre svømmebasseng selskaper for mer informasjon om hvert alternativ.

•Decide hva størrelse og form du ønsker det nye inground bassenget å være. Hvis du ønsker en tilpasset designet figur, er betong eller glassfiber sannsynligvis den beste måten å gå. Sjekk ut ulike figurer som bakken bassenger vanligvis kommer i, og finne ut hva det beste alternativet ville være for feltet der du vil konstruere inground basseng. Mange selskaper vil tilpasset design en inground basseng tilpasses nøyaktig størrelsen og formen du ønsker.

•Research entreprenører veldig mye før du velger en å konstruere inground svømmebassenget. Inground svømmebassenget installasjonsprogrammene varierer fra høyt respektert fagfolk til uærlig selgere prøver å gjøre raske penger. Før du ansetter en installert, spør om historien, sjekk ut sin rekord med Better Business Bureau og be om referanser. Pass installasjonsprogrammet er fullstendig lisensiert og limt, har tilstrekkelig forsikring og gir en garanti. Selskapet bør også ha en sertifisert tjeneste profesjonell eller CSP, på personale som kan du snakke med. Være skeptisk til enhver bedrift som nekter å gi noe av denne informasjonen.