Hvordan velge en ikke-tre balkong dekk

January 26

Hvordan velge en ikke-tre balkong dekk

Mange tror at alle utendørs veranda dekk er laget av massivt tre. Men er dette ikke nødvendigvis tilfelle. Mange veranda dekk ligne tre, men er faktisk laget av typen kompositt materiale som inneholder ulike typer plast, som kan inkludere PVC HDPE plast, samt noen tre partikler. Det er flere ting som må vurderes før du velger denne typen ikke-tre balkong dekk for ditt hjem.

Instruksjoner

•Look på hvordan ikke-tre balkong dekk bitene er festet sammen. De som maskeres sammen, er snarere enn spikret eller ødelagt, mindre sannsynlig å lide av fuktighet og skade.

Finne ut om ikke tre balkong dekk er laget av en hul eller solid materiale. De som er solid er kraftigere, tendens til å vare lenger og se bedre. Men kan de påvirkes av værforhold mer enn hult materialer.

•Se om garantien på ikke-tre balkong dekk. Garantien skal være i minst 10 til 20 år og skal garantere at materialene dekk er laget av vil vare.

•Pay oppmerksomhet til overflaten av ikke-tre veranda terrassebord. En ikke-slip overflate kan legges til forhindre slip og fall ulykker på dette sleip materialet.

•Look for ikke-tre balkong dekk som foretas med materialer med UV protectants å forhindre falming fra solen.