Hvordan velge en høytrykksvasker

July 31

Trykk skivene er fantastisk allsidig rensning apparater. De brukes vanligvis til å rengjøre utsiden av selve huset, men du kan også presse vask patio møbler, garasje gulv, griller og basseng dekk. Trykk skivene er vanligvis enkel å bruke og store gjør dem ideelle tillegg til huseiere vedlikehold skap. Det er mange typer av disse maskinene, så du trenger litt råd i å avgjøre hvilke ettall å velge.

Instruksjoner

•Decide mellom gass-drevet og elektrisk-drevet skivene. Gass-drevet skivene er kraftigere og mer slitesterk enn elektriske og kan flyttes rundt mye lettere, som de krever ingen plug. Elektrisk skiver er rimeligere, veier mindre, lage mindre støy og er bra for små jobber for eksempel vaske bilen.

•Velg en varmt vann eller kaldt vann modell. Varmt vann vanligvis renser mer grundig, spesielt på fett og olje, men er kostbart og generelt industrielt brukes til svært store jobber. Kaldt vann renser godt med bruk av en god vaskemiddel, er mindre kostbart og lettere å vedlikeholde, gjengi det valget av de fleste huseiere.

•Velg en maskin med moderate trykk mellom 1000 og 1300 trykket pr. kvadrat tomme (PSI). Dette vil rense huset vinyl Fasader og fortauet, og kan også stripe maling. Hvis du bare trenger å rengjøre bilen og andre relativt små elementer, kan du få med en lavere-trykk maskin.

•Velg en høytrykksvasker med merkenavnet motor for holdbarhet. Merkenavnet motorer vanligvis trenger færre reparasjoner, men når de gjør deler lettere tilgjengelige enn i en "no-name" motor. Forskning online for å finne ut denne merkevaren i forskjellige modeller av skiver. Se på garantiinformasjonen også.

•Purchase en maskin med en direkte pumpe i stedet for en belte stasjonen pumpe for hjemmebruk. Belte-drevet maskiner er vanligvis bare nødvendig av de som skal press vask mer enn 30 timer i uken og er dyrere enn direkte skiver. En merkenavnet direkte-stasjonen pumpe anbefales av samme grunn som et merkenavn.

•Look på den høytrykksvaskeren CPU rating. Denne rangeringen vurderer enhetens rengjøringseffekt ved å multiplisere dens PSI med sin gpm (gallons per minutt). Generelt vil du vaskemaskinen med den høyeste CPU-vurderingen blant smalere ned valgene.

Tips og advarsler

  • Alltid vurdere hva slags jobber du utfører oftest med SKIVE før du kjøper en.
  • Trykk skiver kan bryte windows og forårsake omfattende skader hvis ikke brukes riktig. Aldri direkte en høytrykksvasker mot en person, som kan føre til alvorlig personskade.