Hvordan velge en hengelås med Bobby Pins

February 11

Hvordan velge en hengelås med Bobby Pins

Hvis du setter en hengelås på safe, et skap eller noen andre lagringsenhet og miste nøkkelen, er du sannsynligvis ikke vil måtte skjære den av eller betale noen for å fjerne den for deg. Heldigvis kan du åpne din hengelås med bare to metall bobby pinner. Det kan ta deg noen prøver å få følelsen av det, men prosessen tar ikke mer enn fem minutter.

Instruksjoner

•Bend en Hårspenne på rett vinkel med to tredjedeler av veien ned fra leder av pin (avrundet øverst). De to usammenhengende endene skal vinkelrett på hodet. Dette vil være din spenning fastnøkkel. Bøy den andre Hårspenne åpne slik at den danner en rett vinkel på hodet, med en ende vinkelrett på den andre. Dette blir plukke. Fjerne gummi tips fra ender er eventuelle på din bobby pinner.

•Sett spenning skiftenøkkelen pin skyves inn i nøkkelhullet av hengelåsen og trykker den mot nederst i nøkkelhullet. Toppen av nøkkelhullet er delen der ujevne tennene av nøkkelen ville gå hvis du var å sette inn en virkelige nøkkelen. bunnen er den andre siden, hvor glatt siden av nøkkelen vil gå. Holde spenning fastnøkkel pin på plass ved å trykke lett opp på den med pekefinger som du holder hengelåsen i venstre hånd. Du må justere din grep noen ganger å bli den å bo i posisjon.

•Sett plukke skyves inn i nøkkelhullet og forsiktig skrubbe over pinnene i låsen, går fra inne til ute i én retning, og deretter trekke plukke ut. Gjenta denne prosessen til du hører låsen Klikk og hengelåsen åpnes.

Tips og advarsler

  • Du bør aldri åpne andres lås uten tillatelse. Bruk denne informasjonen bare for å åpne din egen padlocks.