Hvordan velge en dekk Plan

July 18

Å ha en fin dekk av huset øker den estetiske og dollar verdien av ditt hjem. Det gir også et fint sted for venner og familie å samle og grill på en varm dag, eller et sted å lese papiret med en kopp kaffe om morgenen. Uansett hva dine planer for merkevaren din nye dekk, her er noen ting du bør vurdere før du begynne å bygge.

Instruksjoner

•Start surfing hjem blader, Internett, Home Depot eller en annen ressurs du kan tenke på for dekk planer. Det er godt å utsette deg selv til så mange forskjellige planer som mulig før du velger et dekk oppsett for å sikre at du vil bli fornøyd når bygningen er ferdig.

•Consider mengden av soleksponering mottatt av hus du planlegger å bygge en kortstokk av området. Hvis du bor i et veldig varmt sted og ønsker å bygge en kortstokk i skyggen, som kan meget vel forandre nødvendig form av dekk. Hvis du har svært sparsom varme dager og vil sitte ute på dekk i solen, må du fokusere på å bygge en deck figur som går forbi skyggen gitt av huset.

•Decide hvilket materiale du vil bruke til å bygge din dekk og hvordan som inneholder din lokale værforhold. Du vil for eksempel ikke kjøpe noe som ikke tåler fuktighet hvis du bor i et område som mottar en masse nedbør.

•Estimate kostnaden for nye dekk. Planlegging fremover og vite hvor mye din dekk vil koste deg totalt vil hjelpe deg å unngå en uventet, kjeve slippe totalkostnader når du er ferdig.

•Think foran når det gjelder hva du kan legge til din bakgård når nye dekk er ferdig. Vil du ha en hage? En gangvei eller vann funksjon? Planlegging fremover for disse fremtidige bakgård landskapsarbeid ideer kan hjelpe deg å planlegge et dekk som er rundt de fleste smigrende til hagen din.

•Nå som du har handlet rundt, kostnader og materiale, velger et dekk oppsett som du vil nyte i mange år framover.