Hvordan velge en Brinks hjem sikkerhet trygg

February 12

Hvordan velge en Brinks hjem sikkerhet trygg

Velge riktig safe til å sikre verdifulle eiendeler og dokumenter er lite hensyn. Hvis en safe virkelig er nødvendig, er det viktig at det være en god en. Det er en håndfull av faktorer som går til å velge en god trygg, som lagringskapasitet, vekt, sikkerhetskrav og hvor trygg selv vil til slutt bli lagret.

Instruksjoner

•Kontroller estimert hva lagres i trygge. Samtlige skap har begrenset internt, og derfor det første spørsmålet er hvor mye av hva som må være lagret i trygge. Finne ut dette, og deretter øker ved mellom 10 og 25 prosent å ta hensyn til feil og fremtidige behov.

•Determine krav til sikkerhet for pengeskapet. Dette er en viktig faktor hvis trygge må brann eller vann bevis.

•Estimate fylt vekten av safen. Dette er en annen viktig sak for endelig plassering av safen. En tom liten safe vil veie mellom 20 og 50 pounds, og en stor safe kan vekt over 100 pounds uten fylling. Med innhold inkludert, blir trygge tyngre fortsatt. Dette kan bli et alvorlig problem med å sette en trygg inne et skrivebord eller i et atskilt veggmontering.

•Decide hvor trygg vil gå. Noen Brinks hjem safer er modeller som kan passe inn i en stor, fil-størrelse skrivebordsskuff. Andre er størrelsen på små eller store arkivskap. Dette er spesielt tilfelle for en stor trygg, som når den er full vil det vekt mye og flytte den blir plagsom.

•Sammenligne kostnadene mot budsjettet. Safer er ikke skimp på, fordi hvis en safe er nødvendig, bør det være en god en. Men hvis $200 Brinks safe utenfor budsjettet, kan det være en god indikasjon på at listen over ting som bør gå inn i den trygge må skaleres tilbake slik at mindre, billigere safe kan kjøpes i stedet.