Hvordan velge en benken farge

October 12

Kjøkkenet er den mest brukte rom i mange hjem. Kjøkkenet brukes til matlaging, henger og underholdende gjester. Et kjøkken benken kan legge til noen flyt i et rom som er fylt med mange forskjellige typer hvitevarer og møbler. På benken ligger like over counter toppen og visning av alle som ser kjøkkenet. Det er viktig å vite hvordan du velger riktige til aksenten kjøkkenet riktig og effektivt.

Instruksjoner

•Compile en samling av farger og teksturer som er omtalt i kjøkkenet. Bruke maling prøver fra vegger, leftover gulvfliser eller bilder på kjøkkenet til å opprette en kjøkken portefølje.

•Ta farge samlingen til en hjemmeinteriør eller hjemme forbedring butikken, og sammenlign dem med ulike benken materialer og farger.

•Velg noen valg du liker. Vurdere farger som er dypere enn fargene du har på veggene og countertop. Kontrasten kan opprette mer visuell interesse enn lysere farger eller metalliske farger. Be om å ta med hjem.

•Ta prøver hjem og lener seg mot veggen over kjøkkenbenken. La dem der for et par dager og se på dem hver gang du angir kjøkkenet. Du finner deg tiltrukket av noen valg mer enn andre.

•Smalt valgene ned ved å fjerne alle fargeeksemplene du ikke virkelig ønsker, og la bare favoritter. Fortsatt ser på eksemplene hver gang du er på kjøkkenet. Ditt valg vil til slutt bli tydelig.