Hvordan velge en asfalt Driveway Sealer

September 30

Hvis du har en asfalt driveway, anbefaler noen eksperter at du bruker en sealer hvert tredje år. Dette vil gjøre oppkjørselen ser nesten nye igjen og vil gjøre det vare lenger. Men er ikke alle asfalt oppkjørselen selfangere de samme. Å vite hvordan å velge riktig sealer er første skritt i å gjenopprette oppkjørselen.

Instruksjoner

Hvordan velge en asfalt Driveway Sealer

•Decide om du ønsker en asfalt-basert eller steinkulltjære sealer. Petroleumskoks selfangere er mer populært, med produsenter hevder de varer lenger og er mer motstandsdyktig mot olje og gass søl. Men har asfalt-baserte selfangere lavere nivåer av flyktige organiske forbindelser (VOCs), noe som gjør dem mindre irriterende å bruke og sikrere for miljøet.

•Velg et produkt som er en fylt sealer. Begge asfalt-basert og steinkulltjære selfangere kommer i ren og fylte sealer. Fylt selfangere inneholde flere faste stoffer, som asfalt og polymerer, som fyller ut sprekker og hull i oppkjørselen. Vanlig selfangere vil ikke.

•Velg en sealer med en fem - til seks - års garanti. Selfangere med denne garantien pleier å være en bedre karakter.

Tips og advarsler

  • Ikke bli en penny pincher når du velger en asfalt sealer. Høyere priset selfangere er vanligvis best. Det er noen fangstfolk på markedet som kommer med en 10-års garanti. De er, selvfølgelig, dyrere.
  • Gjelde ikke en asfalt sealer for en ny innkjørsel. Nye innkjørsler trenger å "kurere"; med andre ord, vil oljer fordampe. Som de gjør, forherder oppkjørselen. Hvis du bruker en sealer på en ny innkjørsel, vil oljer ikke kunne fordampe, som resulterer i oppkjørselen som aldri riktig stivner.